Ziua Internationala a Sefului s-a sarbatorit pentru prima data pe 16 octombrie in 1958, pentru a onora legatura stransa care se creeaza intre un sef si echipa sa.

Indiferent cum il caracterizam (si aici desigur putem discuta zile intregi despre cum este un sef bun, rau, vizionar, superficial, micromanager sau alte cateva mii de atribute asociate statutului de sef), toti sefii au in comun un lucru: o echipa alaturi de care trebuie sa performeze. Unii sefi “joaca” in echipa mai bine, altii dau directive, la unii nu poti intra in birou cu zilele, altii te provoaca sa le vorbesti la per-tu si ies la bere cu echipa, invitati sau …neinvitati. Dar fiecare sef are alaturi o echipa.

Iar de Ziua Sefului, echipa are o misiune! Sa isi faca seful fericit, in cel mai simplu mod posibil: aratandu-i ca il apreciaza, ca ii pasa de el si ca, asa cum este el, e seful preferat!

Cu obiectivul bine definit, de a genera in mai putin de 24 ore fericire si zambete pe fata sefului, echipa trebuie sa se organizeze si sa aleaga cel mai potrivit aranjament de flori pentru sef.

 De ce un aranjament de flori este potrivit drept cadou de ziua sefului? Iata cateva motive pe care niciun sef, oricat de sef, nu le va putea contesta:

  1. Un aranjament de flori corporate este elegant, serios, discret si totusi personal, arata apropiere, apreciere si respect
  2. Un aranjament de flori nu poate fi refuzat. Nu cand vine cu un mesaj de La multi ani, Sefu! si semnat Echipa Ta!
  3. Un aranjament de flori este memorabil. Va tine minte ziua in care a primit flori de la echipa.
  4. Aranjamentul de flori va tine pana la 2 saptamani, timp in care isi va aminti constant de echipa minunata care i-a facut o asemenea surpriza de…. Ziua Sefului. In biroul mare si luminos al sefului, florile de calitate rezista pana la 2 saptamani (desigur, daca cineva din echipa i-ar aminti sa le puna si niste apa).
  5. Aranjamentul de flori nu poate fi interpretat: nu e dulce sa creada ca echipa ii spune sa “se indulceasca”, nu e alcool sa inteleaga ca “vrem sa bem in timpul jobului”, nici un obiect de imbracaminte sa se gandeasca ca batem vreun apropo. Florile sunt flori. Transmit respect, apreciere si ca echipei ii pasa de seful lor.

Desigur, nu orice aranjament de flori este potrivit pe masa sefului – desi i-ar sta bine cu un dovleac de Halloween aprins pe birou, nu-i asa? De aceea, designerii Floria.ro au creat o colectie de aranjamente de flori pentru sef sau sefa.  Aceasta cuprinde creatii noi, precum si o selectie de buchete potrivite pentru a fi oferite cu aceasta ocazie.

Iata cateva dintre preferatele noastre. Mai multe, pe site!

Asadar, putem face seful fericit?

YES, we CAN!

Buchet de 23 trandafiri rosii

c632c9109e7f9a41858f9aa3bb4516db

 Aranjament pentru sefa

flori-perfectiune-28723

Write A Comment