O data cu apropierea Zilei Indragostitilor, barbatii simt o usoara presiune sa gaseasca un cadou spectaculos pentru iubita lor. Un gentleman stie deja ca florile sunt esentiale, ca niciun cadou nu este complet fara un buchet de flori. Pentru gentlemanii care isi doresc sa ofere flori si ceva in plus, am pregatit cateva pachete speciale de Valentine’s Day. Fiecare reprezinta un ansamblu spectaculos de surprize memorabile care transforma cadoul intr-o experienta.

Buchetele de flori sunt prezente in fiecare dintre pachete. Alaturi de flori, fiecare pachet propune insa ceva in plus: un parfum, o lumanare, carti, ceai sau produse cosmetice, un moment dulce. 

Iata cateva dintre pachetele pregatite. Pe celelalte, te invitam sa le descoperi in sectiunea special dedicata de cadouri de Valentine’s Day

Seara Romantica

Ne-am gandit la toate pentru seara voastra speciala, de Ziua Indragostitilor: petale de flori, un buchet de trandafiri albi si rosii, sampanie, lumanari… daca exista un kit perfect pentru o seara romantica, atunci acesta este. Comanda pachetul Seara romantica de Valentine’s Day pentru amintiri de neuitat, impreuna. 

poza_principala_mica

Casa plina de flori

O casa plina de flori este, pentru cele mai multe femei, un vis care nu devine niciodata realitate. Gentlemanii care vor vrea sa-i implineasca aceasta dorinta, vor fi unii dintre putinii barbati care isi vor vedea iubita atat de fericita. Peste 300 de trandafiri vor umple casa iubitei tale, iar echipa noastra de floristi se va ocupa sa ii aseze cat mai frumos in vaze si in casa. 

Practic, Trandafirii pot fi in culori diferite sau doar in nuante diferite ale aceleiasi culori, in functie de atmosfera dorita – eleganta, vesela sau romantica. Spune-ne ce alegi si noi ne ocupam sa ii transformam Ziua Indragostitilor intr-o zi de vis! 

Casa plina cu flori este un cadou de basm, cu adevarat romantic. Iti promitem ca acest gest nu va ramane neobservat!

Colaj_final

Cucereste-o cu trandafiri

E Ziua Indragostitilor, nu ai cum sa nu vrei sa o (re)cuceresti si sa ii oferi trandafiri. Stim ca suna a cliseu, insa cine nu isi doreste un gest atat de romantic? Ii vom livra iubitei tale un buchet de 101 trandafiri multicolori la ea acasa, impreuna cu o felicitare cu mesajul tau personalizat si o sticla de sampanie Veuve Cliquot. Pentru ca un astfel de gest si o astfel de zi merita sarbatorite!

Flori si scrisoare de dragoste

Ii plac cartile romantice? Filmele vechi? E o fire boema? Avem cadou perfect pentru ea! Comanda un pachet special: buchet de trandafiri rosii si albi si scrisoare de dragoste. Pasiune, puritate si un gest romantic, caligrafiat perfect. Un gest care bucura ochii si inima. Scrisoarea de dragoste are mesaj predefinit, scris caligrafic, deci nu trebuie sa iti faci griji daca, in prezenta ei, iti pierzi cuvintele. Comanda acest pachet pentru sotia sau iubita ta si arata-i cat de mult inseamna pentru tine. Pachetul cu flori si scrisoare de dragoste se livreaza in aceeasi zi in Bucuresti si in 3 zile in tara, asa ca asigura-te ca il comanzi din timp.

Ritual pentru iubire

Fiecare zi are ritualul ei: va treziti impreuna, va beti cafeaua, plecati impreuna spre serviciu. Poate seara gatiti impreuna sau aveti micile obiceiuri care va fac unici. Deci si ziua de Valentine’s Day ar trebui sa insemne un ritual pentru iubire: ofera-i persoanei dragi din viata ta pachetul special Ritual pentru iubire – un buchet de flori pastel si un set de cosmetice Rituals, cu care sa se rasfete la final de zi.

Aroma florilor de cires se potriveste perfect cu buchetul cu trandafiri, lisianthus, clematis si liliac. Comanda pachetul Ritual pentru iubire cu livrare rapida, in toata tara. La fiecare comanda de pachet Ritual pentru iubire primesti o felicitare cadou. In peste 100 de orase din tara livrarea este gratuita.

Pachet cadou cu trandafiri, bomboane, carte si ceai

Nu ai nevoie de cine scumpe in oras, zile la SPA sau vacante spectaculoase ca sa o faci sa se simta ca o regina. Avem o solutie mult mai simpla: Pachet cadou cu trandafiri, bomboane, carte si ceai. Acest cadou contine un aranjament in cutie cu trandafiri rosii – expresia suprema a iubirii si a pasiunii, de Valentine’s Day – si bomboane Ferrero – un moment dulce, rafinat, impreuna; ceai organic de lavanda linistitoare – de savurat impreuna, intr-o seara linistita, in intimitatea voastra si cartea Visatorul de Visuri, scrisa de Regina Maria a Romaniei. O calatorie in doi, romantica, la voi acasa. O seara linistita, in care va bucurati de prezenta celuilalt, de momente dulci, relaxante, romantice si in care decideti sa visati impreuna.

Pachet Words of Love

Stim, uneori te lasa fara cuvinte. Si tocmai de asta merita mereu toate florile din lume, nu doar de Valentine’s Day. Pentru acele momente in care ramai fara cuvinte si ai vrea sa opresti timpul in loc, am creat pachetul Words of Love. Pachetul Words of Love contine buchet de trandafiri albi si rosii (expresia pasiunii si a puritatii) si cutie de bomboane Baci. Fiecare bomboana Baci este ambalata individual si are inauntru un biletel cu un citat de dragoste. Merita sa va indulciti de Valentine’s Day: cu bomboane de ciocolata si cu cele mai tandre cuvinte.

De Valentine’s Day, comanda-i iubitei tale un buchet de flori sau un cadou special. Livram rapid, in toata tara flori de Ziua Indragostitilor. In peste 100 de orase din tara, livrarea este gratuita. Asigura-te ca faci comanda din timp. La Floria gasesti buchete de trandafiri de Valentine’s Day si cadouri speciale de Ziua Indragostitilor. Alege-ti preferatul din colectia noastra dedicata cu flori Valentine’s Day cu livrare la domiciliu.

Write A Comment