Vorbim din nou despre gentlemani, fiindca este un subiect care ne place. Suntem floraria pentru gentlemanul din fiecare si credem cu tarie ca fiecare barbat poate sa ofere flori ca un gentleman.

O data cu apropierea Zilei Indragostitilor, barbatii simt o usoara presiune sa gaseasca un cadou spectaculos pentru iubita lor. Un gentleman stie deja ca florile sunt esentiale, ca niciun cadou nu este complet fara un buchet perfect de flori. Pentru gentlemanii care isi doresc sa ofere flori si ceva in plus, am pregatit cateva pachete speciale de Valentine’s Day. Fiecare reprezinta un ansamblu spectaculos de surprize memorabile care transforma cadoul intr-o experienta.

Buchetele de flori sunt prezente in fiecare dintre pachete. Alaturi de flori, fiecare pachet propune insa ceva in plus: un parfum, o lumanare, o geanta plic remarcabila, o cerere speciala, o experienta sau momente de relaxare la spa.

Iata cateva dintre pachetele pregatite. Pe celelalte, te invitam sa le descoperi pe https://floria.ro/pachete-speciale

Flori si lumanare cu ravas by Dana Rogoz

Iubita va primi buchetul de flori si o lumanare Moon by Dana Rogoz. Pe masura ce lumanarea se va topi, va descoperi ravasul ascuns in ea, cu un mesaj de dragoste.

blog

 

Seara Romantica

Petale de flori, un buchet de trandafiri albi si rosii, sampanie, lumanari… daca exista un kit perfect pentru o seara romantica, atunci acesta este.

poza_principala_mica

 

Casa plina de flori

O casa plina de flori este, pentru cele mai multe femei, un vis care nu devine niciodata realitate. Gentlemanii care vor vrea sa-i implineasca aceasta dorinta, vor fi unii dintre putinii barbati care isi vor vedea iubita atat de fericita.

Trandafirii pot fi in culori diferite sau doar in nuante diferite ale aceleiasi culori, in functie de atmosfera dorita – eleganta, vesela sau romantica.

Colaj_final

Write A Comment