Duminica dinaintea sarbatorii Pastilor este denumita popular Duminica Floriilor. Floriile deschid pentru crestinii ortodocsi ciclul sarbatorilor pascale, dar si reinvierea naturii.
Floriile simbolizeaza Intrarea Domnului in Ierusalim, iar pentru toti credinciosii, incepand cu acesta data pana la Pasti, incepe Saptamana Patimilor.

Cu aceasta ocazie ii sarbatorim si pe cei care au nume de floare. Pentru ei am pregatit o colectie de buchete speciale cu Flori de Florii. Trimite flori de Florii tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica.

In colectia noastra vei gasi cate un buchet pentru fiecare nume de floare: flori pentru Sanziana, buchet pentru Camelia, flori pentru Florina, Anemona, Crina, Roza si orice nume de floare.

E timpul sa renastem odata cu Primavara, e timpul sa spunem “La Multi Ani!” celei (sau celor) mai frumoase flori din viata noastra: Florina, Floris, Florin, Florian, Viorica, Viorel, Narcisa, Mugur, Floriana, Lacramioara, Brandusa, Viorela, Narcis, Crina, Violeta, Florentina, Florentin, Bujor, Margarita, Panseluta, Rozina sau alte nume de flori si plante.

La fiecare buchet de flori de Florii comandat de la Floria primesti o felicitare cadou. Poti adauga buchetului de flori un cadou special. Livram rapid, in 2-4 ore, chiar si in ziua de Florii, oriunde in tara. In peste 100 de orase din tara livrarea este gratuita.

Ce flori se ofera de Florii

Pentru ca duminica Floriilor este si o zi onomastica, alege un buchet de flori potrivit numelui: in mare parte din timp, in ziua Floriilor vei mai gasi in stoc anemone, pentru a-i oferi un buchet Anemonei. La fel si buchete de narcise pentru cele care poarta numele de Narcisa, trandafiri pentru Roza, violete pentru Violeta, crini pentru Crina.

Pentru Flora, Florina sau Floriana poti alege un buchet mix cu flori de primavara. Pentru Camelia o camelie in ghiveci, iar pentru Iasmina o planta de iasomie in ghiveci. Pentru ca nu este sezon de sanziene, alege un buchet de flori galbene pentru Sanziana.

De ce sa oferi flori de Florii

E mai simplu ca niciodata sa le oferi flori celor dragi pentru onomastica de Florii. Vei face un gest frumos si le vei face o bucurie, oricat ar fi de departe. Alegi rapid buchetul cu livrare la domiciliu, in functie de preferinte. Livram rapid, in 2-4 ore, oriunde in tara, prin retea de curieri proprii. Poti adauga buchetului de flori si un cadou, iar felicitarea o primesti cadou din partea noastra. Trebuie doar sa asterni gandurile tale bune!

Write A Comment