In perioada 24 ianuarie – 24 februarie, cu ocazia sarbatorilor de Valentine’s Day si Dragobete, Floria vine in sprijinul barbatilor cu  mai multe idei de buchete speciale de flori, in forma de inimioare.

Unii sarbatorim Dragobetele, altii Valentine’s Day, pentru multi dintre noi oricare alta zi este o noua ocazie frumoasa de a-ti arata sentimentele fata de persoana iubita. Exista o veche zicala care spune ca florile sunt cea mai adevarata expresie a dragostei.
Si cum surprizele sunt la fel de apreciate precum cadourile, Floria.ro a pregatit un set de 24 de idei de buchete de flori unice si romantice pentru tinerii care serbeaza aceste zile pline de iubire si emotie.
.
Se apropie Valentine’s Day si Dragobetele,  ziua  in  care  toate  lumea  iubeste  dar  si  marturiseste

Exista o veche zicala care spune ca florile sunt cea mai adevarata expresie a dragostei. Nu toata lumea este inspirata atunci cand trebuie sa ofere cadouri, iar pentru cei dragi este cu atat mai greu sa gasesti darul perfect. Noi iti spunem ca nu o sa dai niciodata gres cu un buchet superb de flori..

Am pregatit o poveste simpatica in care (poate) te vei regasi.

Candva eram asa...Apoi am intalnit o fata draguta…Arata cam asa…
Impreuna eram asa…si asaI-am facut astfel de cadouri…
Cand a acceptat sa fie prietena mea eram asa…Ma gandeam la ea toata ziua…Cand prietenii au vazut-o se uitau asa la ea asa…
Iar eu reactionam asa…Anul trecut a primit un trandafir de la un coleg Iar ea era asa…
Eu eram asa…Ceea ce mai tarziu a dus la si la asta…
Imi venea sa fac asta…Anul acesta de Valentine’s Day eu o voi surprinde cu:sau
Si vom fi asa:Ea va fi:

sau 



Tu te-ai gandit cum o sa-ti surprinzi persoana iubita pe 14 februarie? Ofera-i in primul rand o floare, sau mai multe… din oferta nostra de flori pentru Sf. Valentin. 

Sa te orientezi spre altceva decat cadourile clasice pentru Valentine’s Day si Dragobete poate fi o adevarata provocare. Daca vrei sa-i arati dragostea iubitei tale pe 14 sau 24 februarie, trebuie sa faci un mic efort si sa alegi un cadou mai special. Exista o multime de optiuni distractive, romantice, dar si rentabile la pret!

Sunteti invitati si la un CONCURS, unde puteti castiga de Valentine’s Day un aranjament unic cu 99 garoafe rosii si 4 cupe orhidee vanda mov.

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs?
Adauga un comentariu in care sa ne povestesti cand ai trimis ultima oara un buchet de flori persoanei iubite si care a fost reactia acesteia.

Ce puteti castiga si cum alegem castigatorii?
Avem un buchet special si unic in forma de inima (foto). Castigatorul concursului o sa fie ales de catre echipa Floria.

Durata concursului: 23 ianuarie – 12 februarie, ora 24:00. Toti participantii vor intra in concurs la o adresa valida de mail si numele complet. Anuntam castigatorul concursului pe 13 februarie pana in ora 12:00 si il/o invitam sa ne transmita cui doreste sa trimitem superbul aranjament floral. Din motive de perisabilitate, acesta poate fi livrat numai in Bucuresti. Dar castigatorul poate fi de oriunde, numai fericita beneficiara trebuie sa fie in Capitala.

Succes tuturor!

IMPORTANT, 13 februarie, ora 12:00: Castigatorul concursului nostru este Cezar Uidumac, cu numarul 4 intrat in concurs. Felicitari si sa aveti o zi plina de surprize maine de Valentine’s Day! 

Va multumim tuturor pentru participare si va asteptam la concursurile viitoare!

Write A Comment