Vrei sa faci un cadou cu adevarat special de 1 sau 8 martie? Floria vine cu solutia perfecta!

Trimite-i un buchet deosebit alaturi de o invitatie la concertul Epidemie de iubire, pe care formatia Vama il va sustine pe 10 martie 2013 la Cinema Patria, Bucuresti.

Martie este luna femeilor, fie ca sunt mame, surori, sotii, iubite sau prietene trebuie sa le multumesti pentru ca iti sunt alaturi, oferindu-le cadouri deosebite. In colectiile speciale de buchete de flori de 1 martie sau buchete de flori de 8 martie noi am ales in special flori de primavara, in culori calde: rosu, alb, galben sau roz. Pentru aceasta perioada va recomandam sa oferiti:

Trandafiri – pentru ca simbolizeaza iubire si sunt potriviti in orice situatie

Lalele – pentru ca vor exprima grija si atentia pe care o aveti fata de persoanele dragi

Frezii – pentru ca sunt flori delicate care exprima veselie si care improspateaza orice coltisor cu parfumul lor deosebit

Zambile – pentru ca sunt florile primaverii, perfecte pentru prietene sau colege de birou

Irisi – pentru ca sunt simbolul nobletii, al fidelitatii

Alaturi de buchetul de flori oferiti-le persoanelor dragi si invitatii la concertul Epidemie de iubire al formatiei Vama. Surpriza pe care o veti face va fi astfel una completa si veti petrece o zi de neuitat impreuna la un concert cu si despre iubire.

Formatia Vama este una din cele mai iubite trupe din Romania, ei avand o istorie de peste 6 ani (fara sa includem aici perioada in care Tudor Chirila a cantat alaturi de Vama Veche). Piesele de pe albumul 2012, care include si hit-ul Epidemie de iubire, vorbesc despre sentimente frumoase, despre iubire si despre tinerete. Ideea centrala a concertului Epidemie de iubire o putem sintetiza in cateva versuri ale melodiei cu acelasi nume:

„Doar daca iubesc pot sa ma salvez

Daca iubesc pe oricine imi iese in cale

Voi supravietui, condamnat la iubire

O epidemie am sa raspandesc..”

Ureaza o primavara frumoasa femeilor din viata ta si trimite-le un buchet de flori alaturi de bilete la concertul Epidemie de iubire!

1 Comment

  1. Chiar interesant. Cea ce am rasfoit pe website-ul dvs. despre Flori si muzica – epidemie de iubire m-a surprins placut. Te felicit pentru conceperea blog.floria.ro, care e un site care trebuie distribuita.

Write A Comment