Pentru multi, ziua de 8 martie este cea mai importanta zi din an. Este Ziua Internationala a Femeii. In Romania, multi dintre noi consideram ziua de 8 martie ca fiind si Ziua Mamei. 

Si pentru ca orice zi importanta de sarbatoreste cu flori, iti lasam un “ghid de bune practici” ca sa comanzi cele mai frumoase flori de Ziua Femeii si sa ai cea mai buna experienta. 

Comanda flori de 8 martie

8 martie este Ziua Femeii, deci ne sarbatorim mamele, surorile, bunicile, matusile, prietenele, sotiile, iar traditia spune ca trebuie sa le oferim fiecareia un buchet de flori. Noi am pregatit o colectie speciala cu flori de Ziua Femeii. Poti alege din peste 200 de buchete de flori de primavara. 

Livram flori de 8 martie in toata tara. In peste 100 de orase din tara transportul este gratuit. La fiecare comanda de flori de 8 martie primesti o felicitare cadou. 

Ce flori se comanda de 8 martie?

Pentru ca Ziua Femeii este una din primele sarbatori de primavara, cele mai apreciate sunt florile de sezon: buchete de lalele, buchete cu frezii, narcise, anemone, zambile sau ranunculus. 

Buchetele de flori de Ziua Mamei sunt pline de culorile vesele ale primaverii: galben, roz, rosu, mov. 

Cele mai comandate buchete de flori de 8 martie de la Floria 

Cele mai comandate buchete de flori de Ziua Femeii sunt cele facute special pentru aceasta ocazie: buchetul pentru mama ta, buchetul pentru sora ta, aranjamentul pentru bunica ta si buchetul pentru cea mai buna prietena.

Ce trebuie sa stii atunci cand comanzi flori de Ziua Femeii

Comanda din timp! Tine cont de faptul ca este cea mai aglomerata zi din an pentru florarii si pentru floristi. Comanda din timp, astfel incat sa te asiguri ca mai gasesti disponibilitate pentru livrare si stoc de flori. In plus, comenzile plasate din timp ajuta la o mai buna organizare logistica, astfel incat sa nu existe intarzieri!

Asigura-te ca ai toate detaliile! Completeaza corect (si complet) adresa de livrare, numele destinatarei si numarul de telefon. Astfel ne asiguram ca livram la timp, fara pobleme. Adresele incomplete sau gresite intarzie nu doar comanda ta, ci si toate celelalte comenzi livrate in aceeasi zona. Numele complet, clar, ne ajuta sa oferim florile persoanei care trebuie, evitand confuziile. Iar numarul de telefon ne ajuta sa localizam adresa, atunci cand sunt probleme. Nu desconspiram niciodata surpriza, chiar daca, in unele cazuri, discutam telefonic cu destinatara. 

Verifica si reverifica! Asigura-te ca ai scris de la inceput adresa corecta sau mesajul de pe felicitare. Solicitarile venite ulterior ingreuneaza tot fluxul de comenzi. In anumite cazuri, daca acestea vin prea tarziu, sunt imposibil de procesat. Daca ai plasat o comanda cu transfer bancar, asigura-te ca ai trimis in timp util dovada platii. 

Fii bland! Tine cont ca intr-o singura zi, floristii, curierii si oamenii de la suport clienti, lucreaza sa acopere o cerere si de 50 de ori mai mare fata de o zi normala. Nimeni nu are intentii rele si toti ne dorim sa contribuim la o surpriza frumoasa. Insa, in anumite cazuri, si din motive independente de noi, unele comenzi pot fi intarziate sau pot aparea mici situatii de rezolvat. Cu calm, rabdare si intelegere, le rezolvam pe toate. 

Sfatul nostru pentru comenzile de Ziua Mamei

Alege sa livrezi comenzile de Ziua Mamei inca de pe 7 martie!

  • Vei fi primul/prima care le spune celor dragi “La multi ani!”
  • Vei avea o gama mai larga de produse in stoc din care poti alege
  • Comanda ta poate fi livrata mai repede

Write A Comment