Sa oferi flori este unul dintre cele mai frumoase si mai emotionante gesturi. Insa poate deveni coplesitor atunci cand vrei sa impresionezi cu adevarat. Cand ti-e frica sa nu gresesti sau cand vrei sa impresionezi placut. Sau poate ai nevoie doar de o sugestie. 

Mai jos ti-am pregatit zece tipuri de ocazii la care trebuie sa oferi flori si care sunt florile cele mai potrivite pentru a fi oferite. 

Flori pentru prima intalnire 

Prima intalnire inseamna culoare, vise, emotii. O asociem mereu cu noi inceputuri si fluturi in stomac. Nu cunosti foarte bine (inca) persoana cu care urmeaza sa te intalnesti, de aceea indicat este sa oferi un buchet din flori comune – cum ar fi minirosa, lisianthus sau alstroemeria, dar colorate. Nuante de roz, portocaliu, mov, ce denota veselie, optimism, bucuria de a fi impreuna. 

Recomandarea noastra de buchet de flori pentru prima intalnire: Buchet de flori Vise Colorate

Buchet de flori Vise colorate

Flori pentru ziua de nastere

Atunci cand jumatatea ta isi sarbatoreste ziua de nastere, e momentul pentru un nou gest frumos, romantic si pentru o declaratie de dragoste. Te sfatuim sa alegi flori rafinate pentru aceasta ocazie, in culori precum alstroemeria alba sau alstroemeria roz pastel. Ele exprima dragostea sincera, pura. Sunt foarte potrivite si orhideele si trandafirii.

Recomandarea noastra de buchet de flori pentru zi de nastere: Buchet de flori Te ador

Buchet de flori Te ador

Flori pentru aniversare casnicie

Primele aniversari de casnicie sunt printre cele mai speciale. Acestea trebuie sarbatorite prin gesturi memorabile: un buchet de flori imens, care sa fie tinut minte si peste ani. 

Recomandarea noastra de buchet de flori pentru aniversarea casniciei: buchet de 101 trandafiri rosii

Flori pentru Ziua Mamei

Mama ta merita cele mai frumoase flori din lume. In fiecare zi. Dar mai ales de ziua Mamei. Trebuie sa faci ca aceasta zi sa fie memorabila pentru ea. Un cos cu flori este cel mai potrivit. Alege unul plin de culoare pentru ea, cu flori rezistente, precum gerbera, lisianthus, dianthus sau solidago. 

Recomandarea noastra de flori pentru Ziua Mamei: Cos cu flori – Concert de primavara

Flori pentru fiica mea

Sa ii cumperi flori fiicei tale este unul dintre cele mai frumoase si mai emotionante gesturi de tata. Nu doar ca ii arati ca o iubesti si o pretuiesti, ci ii arati felul in care un barbat ar trebui sa se comporte cu ea. Buchetul de flori pentru fiica ta trebuie sa fie diafan. Cu flori mici, albe. Sa exprime puritate si rafinament.

Recomandarea noastra pentru buchet de flori pentru fiica ta este Buchetul de frezii, lalele si wax flower

Flori pentru colege/partenere de afaceri

Contextele de business impun o anumita eticheta. Iar relatiile de business se mentin si cu mici gesturi: marcarea unor evenimente importante, precum semnarea unor contracte sau parteneriate, cu un buchet de flori in semn de multumire, de exemplu. 

Pentru ca orice gest poate fi interpretat, cel mai bine este sa alegi un buchet de flori placut estetic, insa fara a alege flori cu incarcatura emotionala (cum sunt trandafirii rosii). 

Recomandarea noastra pentru buchet de flori pentru colege/partenere de business: Buchet cu trandafiri Pink Floyd

Flori pentru logodna

Logodna este primul pas pentru o viata in doi. E momentul in care vrei sa impresionezi, dar si sa iti arati dragostea, pasiunea, implicarea. Cele mai potrivite flori sunt, cu siguranta, trandafirii. Numarul lor este la alegerea ta. Iti lasam insa si sugestia noastra. 

Recomandarea noastra pentru flori pentru logodna: Buchete de 19 trandafiri rosii

Flori pentru nasterea primului copil 

Fiecare copil este o binecuvantare, iar primul nascut adduce o bucurie incomensurabila. E un moment de bucurie si delicatete, ce trebuie sarbatorit cum se cuvine: (si) cu flori. Recomandam pentru acest eveniment freziile. Sunt flori delicate ca noul nascut. 

Recomandarea noastra pentru flori oferite la nasterea primului copil: Buchet de 21 de frezii

Write A Comment