Ofera flori de Sf. Dumitru celor dragi ce isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi speciala.

Pe 26 octombrie crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Mare Mucenic Dimitrie sau Dumitru,  Izvoratorul de Mir. Cu ocazia acestei zile deosebite, Floria a pregatit o colectie de buchete speciale pentru toti cei care isi serbeaza onomastica: Dumitru, Dumitra sau Dumitrita. Pentru ca fiecare sarbatorit merita o surpriza placuta, in colectia cu flori de Sf. Dumitru de la Floria veti gasi atat buchete clasice, elegante, potrivite pentru domni (buchet din flori exotice, buchet din trandafiri albastri, etc.), cat si buchete vesele si colorate pentru doamne (combinatii minunate de trandafiri, orhidee si lisianthus, buchet de gerbera, cale, irisi etc.)

Pe langa colectia speciala de flori de Sf. Dumitru, puteti accesoriza buchetul cu un cadou dulce sau cu o jucarie. Floria va pune la dispozitie ursuleti de plus de diferite marimi si culori, cutii de bomboane sau torturi delicioase, totul pentru ca sarbatoritul dumneavoastra sa aiba o surpriza cat mai placuta. Chiar daca nu puteti fi alaturi de rude, prieteni sau persoana iubita in aceasta zi, le puteti aduce zambetul pe buze si insenina ziua oferindu-le un cadou proaspat, delicat si parfumat cu ajutorul nostru.

Traditia spune ca Sf. Dumitru a fost unul dintre cei mai mari sfinti militari, trecut in randul martirilor crestini pentru faptele sale laudabile. Acesta este considerat patronul pastorilor si stapan peste iarna ce vine. In credinta populara se spune ca iarna va fi blanda daca in ziua de 26 octombrie va fi vremea aspra. Altii cred ca daca va fi vreme buna de Sf. dumitru, toamna va fi lunga si frumoasa.

Floria le ureaza cu aceasta ocazie tututor celor care isi sarbatoresc ziua onomastica de Sf. Dumitru un  sincer La multi ani  si un an senin, cu impliniri si voie buna,  alaturi de cei dragi.

Flori de Sf. Dumitru
Flori de Sf. Dumitru

Write A Comment