Sarbatoarea pascala este cea mai importanta perioada pentru crestini, o perioada de linistite, pe care romanii o petrec in familie, alaturi de cei dragi.

Flori de Paste – un cadou deosebit

Va ganditi la un cadou special pentru cei dragi cu ocazia sarbatorilor de Paste? Noi va garantam ca florile vor avea efectul dorit! Florile de primavara sau plantele in ghiveci sunt alegerea perfecta pentru un cadou de Paste pentru persoanele dragi.

Am creat o colectie speciala de Flori de Paste in care gasiti buchete de flori de primavara, buchete din incantatoarele lalele, frezii sau alstroemeria si plante in ghiveci – violeta, azalee, schefflera, gardenia, kalanchoe, trandafir pitic, etc.

Cosuri cadou de Paste

Dar ce ne facem atunci cand suntem departe de cei dragi si dorim sa le oferim un cadou traditional de Paste si totodata o mangaiere de primavara?

Noi ne-am gandit la cei care nu pot fi alaturi de familie in aceste zile speciale sau la cei care pur si simplu vor sa daruiasca un cadou special  si am creat o colectie deosebita de Cosuri cadou de Paste.

Trebuie doar sa comandati un cos cadou din categoria Cosuri de Paste, iar noi il vom livra la adresa specificata de dumneavoastra alaturi de o felicitare. Cosurile cadou de Paste de la Floria contin flori in ghiveci, sticle de vin, oua de ciocolata, cozonac iepurasi de ciocolata, carti si ornamente specifice sarbatorilor pascale (iepurasi, oua colorate, etc).

De Paste, daruiti un cadou deosebit pentru oameni deosebiti si dragi voua!

Write A Comment