Da, ai citit bine. Nu, nu am scris gresit. Stim ca de obicei vorbim despre flori de Valentine’s Day, insa astazi vorbim de Galentine’s Day, care, spre deosebire de sora mai celebra Valentine’s Day, se sarbatoreste pe 13 februarie.

Ce este Galentine’s Day?

Cum probabil ti-ai dat seama din nume, Galentine’s Day este o sarbatoare inspirata de Valentine’s Day. Celebrata cu o zi inainte de Ziua Indragostitilor, Galentine’s Day este o zi dedicata celor care nu au un partener sau o partenera de viata. Este o zi in care o sarbatoresti cu cele mai bune prietene, facand ce va place mai mult si rasfatandu-va.

Ce poti face de Galentine’s Day?

Cu o seara inainte de ziua Indragostitilor, cei care sarbatoresc Galentine’s Day ies la petreceri, cine simbolice sau isi dedica o zi intreaga pentru rasfat ca intre prieteni.

Idei pentru Galentine’s Day

Sarbatoresti Galentine’s Day pentru prima oara? Iata cateva sugestii de la noi!

Cina, experiente senzoriale, cocktails si rasfat la Casa Timis

Ia-ti prietena cea mai buna si dedicati-va o zi pentru rasfat. Avem noi un pachet special pentru voi: Flori, cina si cazare in bungalow la Casa Timis. Ce veti face? Incepeti seara cu o sesiune de relaxare prin terapia cu sunete, apoi sunteti asteptate cu un cocktail si flori in restaurant, unde veti savura o cina semnata de Chef Nico. Dupa cina, aveti rezervat un bungalow numai pentru voi, perfect pentru odihna, rutina de skincare, poze, rasete si povesti interminabile. Dimineata va asteapta cu un mic dejun delicios si late checkout, pentru a va bucura cat mai mult de ziua voastra.

Flori de Galentine’s Day

Daca de Valentine’s Day oferim (sau primim) trandafiri rosii, de Galentine’s Day comanda un buchet de trandafiri roz pentru prietena ta cea mai buna! I-l poti trimite acasa sau la birou. Fa-o sa se simta speciala si arata-i ca esti alaturi de ea si esti, dintotdeauna, partenera ei in toate!

Tinute boho si flori in par

Stiti sedinta aia foto pe care o planuiti dintotdeauna? De ce nu va luati o zi libera sa o faceti azi, doar voi doua? Va puteti comanda coronite de flori, pe care sa vi le puneti in par si sa va alegeti rochii vaporoase, in stil boho si culori pastel. Veti ramane cu amintirile (si fotografiile) pentru totdeauna!

Write A Comment