Floria.ro, floraria online nr. 1 in Romania, propune pentru Ziua Indragostitilor din acest an o abordare inedita a gestului de a oferi flori: livrarea florilor ca o experienta memorabila.

„De la an la an, tendinta este tot mai clara in ceea ce priveste florile de Ziua Indragostitilor: domnii isi doresc sa creeze experiente unice, surprinzatoare, memorabile, iar partenerele lor isi doresc sa se bucure de atentie, de flori daruite ca experienta. Acest lucru se intampla nu doar de Valentine’s Day, dar mai ales cu acesta ocazie. Domnii accepta provocarea de a fi creativi, oferind flori intr-un mod inedit. Iar Floria este alaturi de ei in aceasta misiune” declara Marina Matei, E-Commerce Manager Floria.ro.

Flori daruite intr-un mod special

Felul in care se daruiesc florile, la o ocazie precum Ziua Indragostitilor, poate schimba modul in care acestea sunt percepute. Florile trebuie sa ajunga la destinatara intr-un mod sau un moment neasteptat.

Pe 13 si 14 februarie, curierii Floria livreaza buchete de flori pana la miezul noptii, pentru ca indragostitii care isi doresc sa inceapa sau sa incheie Ziua Indragostitilor oferindu-si flori sa poata face acest lucru, pastrand surpriza.

Domnii care pregatesc pentru sambata un mic dejun in pat pentru partenera lor pot si ei sa alature un buchet spectaculos, livrat dis-de-dimineata. Iar daca planuiesc o cina romantica, sampania, lumanarile, florile si petalele de trandafiri le sunt livrate la ora aleasa.

Anul acesta Ziua Indragostitilor este sambata, ceea ce nu este ideal pentru barbatii care lasa pregatitirile pana in ultimul moment. Este posibil sa nu-si mai poata surprinde iubita. Sfatuim barbatii sa ofere flori prin curier, pentru ca iubitele lor vor fi cu atat mai entuziasmate, cu cat nu se asteapta si surpriza este totala. Unul dintre cele mai spectaculoase moduri de a oferi florile de Ziua Indragostitilor este si conceptul nostru Cucereste-o, printre cele mai apreciate declaratii de dragoste din perioada aceasta” spune Marina Matei.

Cucereste-o in trei pasi

Conceptul Cucereste-o implica dragoste, suspans si multe flori. Cucerirea are loc in trei pasi: mai intai, destinatara primeste 1 trandafir. Dupa 11 minute, curierul Floria o surprinde cu un buchet de 11 trandafiri rosii. După alte 101 minute, de la primirea celui de-al doilea buchet, curierul Floria vine din nou, cu un buchet magnific de 101 trandafiri.

Colaj_final

Cadouri cu flori si ceva in plus

Parte din aceeasi misiune, de a incuraja gentlemanii sa ofere flori intr-un mod desavarsit, Floria a creat o colectie concept cu buchete de flori, carora li se adauga ceva in plus. Colectia cuprinde mai multe idei de cadouri cu flori de Valentine’s Day.

Flori si lumanare cu ravas, flori si parfum, flori si geanta plic Moon by Dana Rogoz sau flori si voucher spa, sunt doar cateva dintre ideile pe care Floria le propune barbatilor atenti, gentlemenilor, care isi doresc sa surprinda si sa ofere iubitei momente de poveste, cu ocazia Zilei Indragostitilor. Piesele colectiei sunt cadouri concept care imbina declaratia de dragoste, suspansul si multe flori.

Flori si lumanare cu ravas Moon by Dana Rogoz

Alaturi de buchetul de flori, iubita primeste o lumanare Moon, semnata Dana Rogoz. Pe masura ce se topeste, lumanarea dezvaluie o sticluta cu un ravas cu un mesaj de dragoste. In felul acesta, iubita este surprinsa in mod repetat si va aprecia atat atentia la detalii, cat si surpriza planuita de partenerul ei. Lumanarea este semnata Moon by Dana Rogoz, iar mesajele din ravas pot fi alese de expeditor, sau acesta poate lasa soarta sa decida ce va transmite persoanei iubite.

Flori si lumanare

Buchet elegant si voucher Shiseido Spa

O experienta absoluta a luxului, un cadou special pentru o femeie pretentioasa si foarte atenta la felul in care arata. Asocierea florilor cu masajul relaxant face orice femeie sa sa simta alintata si iubita.

6bc60bab5c7195a05a5c79dca5c7f7ff

Flori si geanta plic Moon by Dana Rogoz

Pentru ca niciodata o femeie nu are prea multe genti, cadoul fashion al colectiei cuprinde un buchet spectaculos de flori, alaturi de plic rosu MOON, semnat Dana Rogoz.

a_IMG_4104

Intreaga colectie concept de flori de Ziua Indragostitilor este disponibila pe Floria.ro.

Write A Comment