Dupa 3 ani de restrictii si amanari, in sfarsit ne putem pregati pentru nunta. Pe langa clasicele degustari de meniu, liste de invitati si contracte cu formatii, mai avem ceva important de ales: florile! Si, mai ales, buchetul miresei. 

Trend-uri nunti 2022

Albastru de… Bridgerton

Cat evenimentele au fost interzise… ne-am uitat pe Netflix. Am fost martorii unor seriale devenite fenomen sau am avut maratoane de sezoane intr-o singura noapte. Printre ele, Bridgerton. Nu doar ca ne-a “prins” magia serialului, insa trend-urile ne arata ca tot mai multi miri s-au inspirat din acest serial pentru tematica nuntii: de la haine pana la buchetele de mireasa.  

La loc de cinste sta culoarea albastru, tot mai prezenta in decoratiunile de nunta – declinata din culoarea semnatura albastru de Prusia. Tendintele vor fi declinate si la nivelul vestimentatiei si a decoratiunilor de masa sau a invitatiilor, pentru care se alege tot mai des scrisul caligrafic, de mana, in detrimentul printului. 

Recomandarea noastra: Buchet de mireasa Blue touch

Mai aproape de natura

Putinele evenimente din anii trecuti au avut loc in aer liber, in contextul distantarii sociale si a respectarii normelor de siguranta. Ce a fost mai intai o necesitate s-a transformat intr-un adevarat trend: tot mai multi miri aleg locatii in aer liber, gradini decorate idilic sau decoratiuni cat mai inspirate din natura: paleta de culori din nuantele pamantului, decoruri cu flori si plante, mini plante drept marturii, servete din in, vase si vesela de ceramica. 

Recomandarea noastra: Buchet de mireasa Boho. Cu un design inspirat de buchetele de flori de camp, este perfect pentru o petrecere de nunta in aer liber.

Micro-petrecerile

Pornind de la aceeasi situatie ca si in anii trecuti, tot mai multe persoane decid sa faca petreceri de nunta cu putini invitati, cu un program mai relaxat – mese de cocktail, bufet suedez, in detrimentul meselor bine organizate, si chiar si tinute mai relaxate. 

Multi miri renunta complet la ideea unei nunti clasice si opteaza doar pentru o petrecere restransa dupa cununia civila. 

Recomandarea noastra: Buchet de mireasa Inedit. Ca si evenimentul, buchetul este unul inedit, cu plante aromatice, verdeata, flori de camp si… orhidee.

Nuntile sustenabile

Un eveniment organizat cu gandul la planeta pana in cele mai mici detalii: decorul pentru mese cu plante, pe care invitatii le pot lua ulterior acasa, ca marturii. Tinutele mirilor formate din piese pe care le aveau deja sau pe care le cumpara din magazine vintage sau la mana a doua. Renuntarea la baloane cu heliu, lampioane sau fum pentru ringul de dans pentru ca acestea polueaza excesiv si inlocuirea lor cu variante sustenabile. 

Recomandarea noastra: Buchet de mireasa Pasiune. Cu flori si fructe 🙂

Experienta senzoriala inedita

Cuplurile care si-au amanat nunta timp de trei ani si au primit, in sfarsit, unda verde pentru petrecere, vor acum un eveniment cu adevarat de neuitat. Nu doar pentru ei, ci si pentru invitatii lor. Asa au aparut evenimente exceptionale si petreceri uluitoare: cum ar fi evenimentele multi-senzoriale: cu show-uri de lumini si sunet, bucatarie fusion si decor natural cu miros deosebit: eucalipt, tuberoze, frezii. 

Recomandarea noastra: Buchet de mireasa cu eucalipt. Buchet de mireasa cu frunze de eucalipt parfumate si frezii cu miros discret, pentru a completa tabloul senzorial.

Write A Comment