Sarbatoarea Sanzienelor reprezinta un amestec imbatator de mistic, spiritualitate si imaginar.

Pentru ca ziua de 24 iunie este simbolul unei sarbatori fascinante, Floria creaza Colectia de Sanziene, cu buchete speciale pe  care le poti oferi sarbatoritelor si nu numai!

Astazi, povestim doar despre o mica parte dintre aranjamentele pregatite cu mult drag pentru aceasta zi deosebita:

Coronita de vise

 

De Ziua Sanzienelor, mai mult ca  niciodata, visele prind viata. Un cadou exceptional pentru a-ti bucura fetita, dar si pentru a-ti alinta iubita, indiferent de varsta, Coronita de vise din Colectia Floria dedicata Sanzienelor poate fi un accesoriu deosebit cu ajutorul caruia sa iti dezmierzi cele mai deosebite fiinte din viata ta – fiica, iubita ori sora.

 

Buchet pentru Sanziana

De ziua sa, ofera-i in dar Sanzienei buchetul ce-i poarta numele. Buchetul pentru Sanziana este o adevarata desfatare a privirii, avand puterea de a umple sufletul celei ce il va primi de bucurie si de optimism. Cu flori galbene precum legendarele Sanzienele, in acest buchet s-au transpus zeci de mii de raze de soare, gata sa lumineze inima destinatarei.

 

 

Buchet Noaptea de Sanziene

In noaptea de Sanziene se intampla minuni. Dragostea se implineste, culturile prind rod, iar toate suferintele se-alina -toate acestea doar daca Sanzienele sunt sarbatorite asa cum se cuvinte. De ziua lor, adu-le drept ofranda Buchetul Noaptea de Sanziene de la Floria!

 

 

 

Buchet galben solar

Galbenul sanzienelor este culoarea care predomina in Colectia de Sanziene de la Floria. Aceasta culoare plina de energie, lumina si patos este un cadou in ton cu frumusetea zambetetelor ce trebuie sa infrumuseteze aceasta minunata zi!

 

 

 

Buchet Ziua Sanzienelor

 

Ziua Sanzienelor este motiv de sarbatoare, iar ele trebuie celebrate ca atare. Si ce alt mod mai bun este de a sarbatori aceaste minunate fapturi, decat cu sanziene galbene? Combinate elegant cu trandafiri roz si albi in Buchetul din Colectia Floria, ele raman totusi florile care fascineaza prin istoria lor.  

 

 

Comanda online flori pentru Sanziene din Colectia speciala Floria!

 

Write A Comment