Atunci cand ne confruntam cu pierderea unei persoane dragi, coroanele funerare devin un simbol puternic al comemorarii si respectului pentru cel decedat. Dar, mai mult decat atat, florile folosite in aceste aranjamente au semnificatii profunde si pot comunica emotii si amintiri intr-un mod subtil si plin de inteles.

Asadar, iata ce flori sunt potrivite pentru coroanele funerare, in functie de relatia pe care o aveai cu defunctul sau in functie de ceea ce vrei sa transmiti familiei indoliate.

Coroane funerare cu crini

Una dintre cele mai emblematice flori folosite in coroanele funerare este crinul. Aceasta floare nobila este adesea asociata cu regalitatea, puritatea si virtutea. Crinul este un simbol al maretiei spirituale si este utilizat pentru a exprima respectul profund fata de persoana decedata. Adaugand crini intr-o coroana funerara, transmiti mesajul ca cel decedat a fost o persoana de o importanta nobila si demna de onorare. La Floria gasesti coroana funerara cu flori colorate si crini.

2. Coroane funerare cu trandafiri

Trandafirul este una dintre cele mai iubite flori din lume, si nu este surprinzator sa-l gasim adesea in coroanele funerare. Aceasta floare simbolizeaza iubirea si amintirea. Atunci cand adaugam trandafiri la un aranjament funerar, ne exprimam afectiunea si respectul fata de cel decedat. De asemenea, trandafirii rosii pot semnifica dragostea profunda si durabila pe care o purtam pentru persoana pierduta.

3. Coroane funerare cu lacramioare

Lacramioarele sunt flori delicate si pure care au o semnificatie profunda in contextul coroanelor funerare. Aceste flori simbolizeaza revenirea la inocenta si puritate, sugerand ca, in ciuda trecerii in nefiinta, persoana decedata se intoarce la un stadiu de puritate si eliberare. Includerea crinilor de Vale intr-o coroana funerara exprima dorinta de a-l insoti pe cel decedat in lumea de dincolo cu ganduri bune.

4. Coroane funerare cu garoafe

Garoafa este o alta floare des intalnita in coroanele funerare, avand semnificatii distincte. Aceasta floare simbolizeaza recunoasterea si respectul pentru cel decedat. De obicei, garoafele albe sau rosii sunt utilizate pentru a exprima aceste sentimente. Prin folosirea garoafelor intr-o coroana funerara, transmiti mesajul ca persoana decedata a lasat o impresie puternica si de neuitat in inimile celor care au cunoscut-o.

5. Coroane funerare cu liliac

Liliacul este adesea folosit in coroanele funerare pentru a simboliza trecerea si tranzitia. Aceasta floare frumoasa sugereaza ca viata merge mai departe si ca persoana decedata a intrat intr-o noua etapa a existentei. Liliacul transmite speranta ca, in ciuda durerii pierderii, exista o continuare si o evolutie in drumul spre necunoscut.

Florile folosite in coroanele funerare nu sunt doar simple decoratiuni; ele au semnificatii profunde si pot comunica sentimente si amintiri in mod subtil. Atunci cand oferim coroane funerare, alegerea florilor nu este intamplatoare. Acestea ne ajuta sa exprimam respectul, iubirea, recunoasterea si amintirea pentru persoana decedata. Astfel, simbolistica florilor din coroanele funerare ne invata ca, chiar si in momentele de tristete, natura frumoasa a vietii si a amintirilor poate straluci.

La Floria gasesti coroane funerare cu trandafiri, coroane funerare cu garoafe, coroane funerare cu gerbera, coroane funerare traditionale, cu brad, coroane funerare pe cerc de burete hidratat.

Fiecare coroana funerara se livreaza impreuna cu lenta (panglica) cu mesajul tau de condoleante. 

Comanda online coroane funerare cu livrare rapida, in doar 4 ore. Coroanele funerare se livreaza la adresa sau pot fi depuse la capela. 

Write A Comment