Luna iunie aduce, an de an, începutul vacanței de vară pentru sute de mii de elevi din întreaga țară.

Si cum nu exista sfarsit de an scolar fara flori sau coronite, elevii si parintii cumpara si daruiesc multe buchete in aceasta perioada.

Coronite de flori pentru premianti

“Premiul I cu coronita” este una dintre cele mai cunoscute expresii romanesti. Si, probabil, una dintre cele mai frumoase amintiri din scoala. Noi spunem insa ca nu conteaza notele: conteaza bucuria! Si cum fiecare copil merita flori si coronita, avem o intreaga colectie de coronite de flori pentru absolvire.

Coronitele de flori pentru absolvire sunt realizate din flori mici, gingase, potrivite cu statura copiilor. De regula, acestea sunt realizate din flori albe, insa in oferta Floria gasesti si cateva coronite de absolvire in nuante de galben sau roz.

Printre florile folosite pentru coronitele de absolvire sunt: minirosa, freziile, orhideea phalenopsis, crizantemele, astilbe, solidago, hypericum. La acestea se adauga diferite tipuri de verdeata.

Buchete de flori pentru absolvire

Pentru elevii care termina liceul sau pentru studenti alegem mai degraba buchete de flori, in detrimentul coronitelor.

Buchetele de flori pe care le primesc absolventii, de la parinti sau apropiati, vin cu un concept usor diferit: se cauta flori cat mai exotice – protea, leucadendron, brassica, dalii, hortensii. Se merge destul de mult pe contraste puternice sau pe combinatii inedite de culori. Printre preferinte se numara insa si bujorii, care sunt inca in sezon.

De multe ori, buchetele de flori pentru absolvire vin cu accesorii tipice: creioane, accesorii toca sau concarde.

Cel mai cumparat buchet de absolvire de la Floria este Buchet Absolvire, cu lisianthus, trandafiri roz, crizantema roz, verdeata si ornament toca.

Buchete de flori pentru profesori

Nu doar absolventii primesc flori, ci si profesorii! La fiecare final de an, invatatorii, profesorii si dirigintii primesc flori de la elevi.

In topul celor mai cautate flori in aceasta perioada se regasesc, in ordinea preferintelor: trandafirii, hortensia, crini, frezii si bujori.

Flori pentru doamna invatatoare

Atunci cand copiii ofera flori invatatoarei, este de preferat sa alegem cosulete mici cu flori, pe care copiii le pot cara cu usurinta. Alegem cosulete de mici dimensiuni, potrivite cu statura lor.

Cele mai comandate cosuri cu flori pentru doamna invatatoare de la Floria sunt: Aranjament cu amarilis, Aranjament floral Diafan. Aranjament floral tropical, Cos cu flori – Adiere calda.

Buchete de flori pentru profesori

Acestea pot fi de dimensiuni normale sau mai mari, cu flori de sezon, bogate. Cel mai comandat buchet de flori pentru profesori de la Floria este Buchet cu hortensie albastra si eryngium, un buchet bogat, cu flori de vara precum hortensie albastra, eryngium, lisianthus, astilbe, minirosa, ozoth, mathiola.

Flori pentru diriginta

Atunci cand toti elevii vor sa ii faca un cadou floral dirigintei, cel mai potrivit ar fi sa ofere o cutie cu flori. Aceasta este un cadou deosebit, rafinat, somptuos. Mai jos gasesti o galerie foto cu cele mai comandate aranjamente de flori in cutie de la Floria.

 

 

Write A Comment