Bradul reprezinta unul dintre elementele definitorii pentru atmosfera Craciunului. Prin urmare, daca vrei sa ai niste sarbatori de iarna de poveste, iti recomandam sa-ti cumperi un brad de Craciun natural la ghiveci. Bradutul va accentua magia Craciunului si iti va aduce aduce natura chiar in interiorul casei tale. Descopera, in continuare, sase lucruri esentiale pe care ar trebui sa le cunosti despre un brad de Craciun natural in ghiveci. Astfel, vei alege corect bradutul si, de asemenea, il vei trata cu cea mai mare grija, ca sa te bucuri din plin de el.

Citeste instructiunile de intretinere

Brazii la ghiveci din oferta Floria vin acasa la tine insotiti de recomandarile noastre pentru ingrijire. Asigura-te ca ai grija asa cum trebuie de bradul tau de Craciun natural in ghiveci si iti garantam ca vei avea parte de niste sarbatori de iarna minunate!

Acomodeaza-l cu temperatura din locuinta

Dupa ce achizitionezi bradul de Craciun natural in ghiveci este interzis sa-l bagi direct in locuinta, deoarece el a stat pana acum intr-o temperatura mult mai scazuta decat cea din casa ta. Prin urmare, bradutul are nevoie de cateva zile de aclimatizare. Asadar, lasa-l 3-4 zile intr-un spatiu mai racoros, cum ar fi un balcon sau un garaj. In respctivul spatiu este important sa poata patrunde si lumina naturala.

Uda-l cand si cat trebuie

Printre instructiunile de intretinere pe care le primi impreuna cu bradul la ghiveci vei gasi si niste recomandari pentru cum sa uzi corect copacul. Apa este vitala pentru sanatatea bradului si ar trebui sa-l uzi cat si cand trebuie. Daca ii pui prea multa sau prea putina apa, bradul ar putea sa putrezeasca ori sa se usuce.

Fara caldura, dar cu soare

Urmatorul pas dupa aclimatizarea bradului este sa-l bagi in casa. Insa bradul nu trebuie amplasat oriunde, ci doar in cea mai racoroasa incapere din locuinta. In locul in care pozitionezi bradul este indicat sa existe atat o temperatura mai scazuta, cat si lumina naturala.

Cumpara bradul la momentul potrivit

Nu cumpara bradul de Craciun natural in ghiveci prea devreme, deoarece nu ar fi indicat sa-l pastrezi in locuinta peste 12 zile. Altfel, risti sa-i dai peste cap toate procesele biologice si, intr-un final, sa nu-l mai poti replanta.

Apeleaza la serviciul de replantare oferit de Floria

Floria iti pune la dispozitie, gratuit, un spatiu pentru replantarea bradului tau, astfel incat sa fie pastrat in cele mai bune conditii. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne spui ca doresti un asemenea serviciu si noi ne vom asigura ca bradul de Craciun natural in ghiveci va rezista mult timp de acum inainte.

Comanda acum un brad in ghiveci de la Floria! Iti livram graduit bradul de Craciun natural in ghiveci, in ziua aleasa de tine.

Write A Comment