Pe 15 august sarbatorim Sfanta Maria. Adormirea Maicii Domnului este una dintre cele mai importante sarbatori crestine si prilej de sarbatoare pentru multi romani: 2.2 milioane isi sarbatoresc onomastica in aceasta zi. Dintre ei, 1.8 milioane sunt femei. Care este cel mai potrivit cadou de onomastica? Un buchet de flori, desigur.

Ce flori oferim de Sfanta Maria

Pentru ca sarbatoarea sfintei Marii este in plin sezon estival, avem o gama larga de flori din care putem alege: hortensii, dalii, floarea soarelui, delphinium, anthirinum, matthiola, solidago. Si trandafirii sunt, ca intotdeauna, in atentia noastra, precum si lisianthusul, minirosa, gerbera. Am pregatit, ca in fiecare an, o colectie speciala de flori de Sfanta Maria.

Top 5 buchete pentru Sfanta Maria

Iata recomandarile noastre de buchete pentru onomastica de Sfanta Maria. Acestea se livreaza in DOUA ore, oriunde in tara.

Flori de Sfanta Maria: aranjament pentru sotie

Daca sotia ta poarta numele Sfintei Marii, iti recomandam Aranjament in cutie Dragoste: aspectuos, cu trandafiri rosii – simbolul iubirii, minirosa, flori exotice precum Leucadendron si hypericum, si garoafe roz. 

Aranjament in cutie Dragoste

Flori de Sfanta Maria: buchet pentru mama

Daca mama ta este una dintre cele 1.8 milioane de sarbatorite, nu uita sa ii cumperi flori. Noi iti recomandam buchetul de vara Antique, in nuante superbe, pastel. Cu hortensie, lalele, bujori si garoafe antique, iti garantam ca este alegerea optima si ca mama ta va fi cu adevarat impresionata. 

Buchet de vara Antique

Flori de Sfanta Maria: buchet pentru iubita

Onomastica iubitei tale trebuie marcata cu un gest special. Nimic mai potrivit decat buchetul Florile Reginei, in nuante delicate de roz si alb. Cu cele mai diafane flori: hortensie, trandafiri, minirosa si astilbe. Este un buchet cu adevarat rafinat. La fel ca si gestul de a oferi flori. 

Florile Reginei

Flori de Sfanta Maria: buchet pentru sora

Daca sora ta isi sarbatoreste onomastica pe 15 august, iti recomandam sa ii faci o surpriza si sa ii trimiti un buchet cu hortensie – Buchetul Pink Jungle: cu hortensie roz, trandafiri si minirosa rozi, delicati, lisianthus si Frunze de plante exotice, pentru un aspect aparte. Va fi o surpriza nemaipomenita. Nu uita ca livrarea este gratuita si primesti cadou o felicitare la fiecare comanda!

Buchet Pink Jungle

Flori de Sfanta Maria: buchet pentru cea mai buna prietena

Cea mai importanta Maria din viata ta, cea pe care o suni atunci cand ai nevoie sa vorbesti cu cineva, care ti-e alaturi inca din copilarie si care merita o surpriza de ziua ei: un buchet de flori pe care sa il primeasca acasa sau la serviciu: buchet cu trandafiri si hortensii. Este spectaculos, bogat, surprinzator: doar cu nuante de verde si albastru, cu flori uscate, precum eryngium, dar si cu delicatii trandafiri albi. 

Buchet cu trandafiri si hortensii

Write A Comment