Pentru cei care inca nu stiu, luni 08 noiembrie 2010 sarbatorim soborul Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil („şi al tuturor cereştilor şi fără-de-trup puteri” – ca sa citam din calendar). Pentru cei mai laici, o ocazie minunata sa trimitem un gand bun celor dragi pe numele lor Mihai, Mihaela, Gavril, Gabriel, Gabriela si altele similare.

Cu aceasta ocazie, Floria vine cu o oferta excelenta: 20% reducere folosind codul MIHA2010 in formularul de comanda www.floria.ro.

Conditiile ofertei:

– beneficiarul sa se cheme Mihai, Mihaela, Gavril, Gabriel, Gabriela, …

– buchetul sa se livreze luni, 08.11.2010 (daca e comanda pentru alt oras decat Bucuresti va trebui expediat de noi de sambata 06.11.2010)

– comanda sa fie lansata pe site pana duminica seara, 07.11.2010, ora 22.00

– din motive tehnice, discountul nu se va putea acorda la platile prin SMS, adica la buchetele de 49 de lei (SMS-ul va costa tot 10 EUR + TVA, chiar daca in comanda pretul va fi 49 de lei minus 20%).

Daca numarul de comenzi depaseste capacitatea noastra de a livra vom anunta din timp si nu vom mai prelua comenzi pentru data de 8, asa cum am facut si in trecut si cum credem ca este corect (alternativa ar fi sa intarziem comenzile, sa le facem mai in graba sau mai superficial – si asta nu ne place).

Deci … cautati-va Mihaelele si Gabrielele si dati comanda din timp. Si voi fetelor, mai faceti si barbatilor o surpriza neasteptata (alta decat cea la care se gandesc ei de obicei :p).

Write A Comment