De astazi, Floria arata diferit. Spunem noi ca mai bine. Dupa o munca de cateva luni, suntem gata sa va prezentam noua varianta Floria: imbunatatita conform feedback-ului vostru, mai simplu de navigat, gandita sa alegi mai simplu, mai eficient. 

De ce am facut aceasta schimbare?

De-a lungul timpului, am tinut cont de parerile tuturor clientilor nostri. Si va multumim, pe aceasta cale, tuturor celor care ati ales sa va luati din timp ca sa ne lasati o recenzie. Am strans toate aceste feedback-uri si, pe baza lor, am construit o noua platforma de functionare pentru Floria, optimizata conform cerintelor voastre. Majoritatea opiniilor vorbeau despre dorinta de a afla disponibilitatea produselor pe loc si de a face toate actiunile pe o singura pagina. Adica eficienta. 

Ce e nou?

Asadar, acesta a fost principalul nostru focus. Pentru a scurta din timpul de navigare si a aduce in prim plan rezultatele dorite, acum puteti alege, inca de la primul pas, localitatea in care se va face livrarea. 

Cum navighez pe noul site?
Odata aleasa localitatea, se va deschide o lista de produse disponibile pe loc pentru livrare. Poti cauta in aceasta lista produsul dorit, poti cauta dupa cuvinte cheie (de exemplu, buchet trandafir) sau poti naviga in diverse categorii. Toate vor indica doar produse disponibile pe loc pentru livrare, in localitatea aleasa de tine.

Cum cumpar?
Dupa ce ai ales produsul dorit, ajungi in pagina dedicata lui. Si aici avem noutati: 
-poti sa alegi din varianta Standard sau Premium (adica un format mai mare, exclusivist, al produsului din fotografie)

-poti sa adaugi, cu un singur click, produse care sa te ajute sa completezi cadoul (tort, sampanie, ciocolata, etc)

-alegi simplu tipul de felicitare (oferita gratuit de noi) dorit si scrii mesajul-adaugi produsul in cos

Cum ma autentific?
Pentru a continua cu plasarea comenzii, va trebui sa te autentifici. Din motive de securitate, nu am avut acces la vechea ta parola. Asa ca, la prima sesiune, te rugam sa te autentifici in site cu un cod primit pe email sau sa iti creezi o noua parola. Dureaza mai putin de un minut si ne asiguram ca datele tale raman, in continuare, in siguranta. 

Cum fac plata?
Si aici am simplificat considerabil lucrurile. Dupa ce ai adaugat produsul in cos si ai ales ziua si intervalul de livrare, poti plati direct, in aceeasi pagina, 100% securizata. 
-poti alege sa platesti cu cardul sau prin transfer bancar-poti plati in rate

-poti plati cu doua carduri-poti salva, 100% sigur, cardul preferat, pentru ca la urmatoarea comanda, sa ai cu un pas mai putin de parcurs

Mai pot sa fac comenzi telefonice? 
Desi procesul de plasare comanda online este mai simplu ca niciodata, poti plasa in continuare si comenzi telefonice. Colegele noastre te vor ajuta si, la final, iti vor trimite un email cu link-ul comenzii tale completata cu toate cele necesare. Mai ramane doar sa o revizuiesti si sa faci plata. Din nou, 100% rapid si sigur, din pagina indicata de ele. 


Ce se intampla cu vechile mele date?
Am pastrat in siguranta toate adresele salvate de tine in timp si toate comenzile vechi. Nimeni altcineva in afara de tine nu are acces la ele. Comenzile plasate in trecut pot fi accesate din contul tau de client, sectiunea Comenzi, butonul Comenzi vechi. Datele tale personale sunt pastrate, ca si pana acum, 100% securizat, in acord cu prevederile legii. Nimeni, in afara de tine si persoanele acreditate Floria nu are acces la ele. 


Flori pentru acasa
Cu ocazia acestei re-lansari, avem si o supriza pentru tine: o noua sectiune, cu flori pentru acasa. Buchete cu flori de sezon, care sa te bucure atunci cand esti acasa. Le facem la noi in atelier, le ambalam in cutie speciala de transport si le trimitem catre tine prin curierat rapid. Ajung in stare perfecta, la usa ta. 

Ce urmeaza?
Noua platforma Floria va fi mereu in lucru. Ne propunem sa optimizam in permanenta experienta de cumparare. Asadar, ne dorim sa aflam in continuare cum ti-ar placea sa imbunatatim lucrurile. Sau daca ai gasit erori in navigare, daca crezi ca putem face lucrurile mai bine. Iti multumim pentru ca ne esti alaturi!

Write A Comment