Cele mai importante evenimente ale toamnei au mereu legatura cu florile: prima zi de scoala si buchetele pentru profesori, Ziua Recoltei, cu fructe, legume si florile campului, aranjamente de toamna cu frunze uscate si flori, onomastica de Sfanta Maria sau Halloween-ul, cu dovlecii decorati cu flori.
Pentru ca toamna ne ofera atat de multe ocazii de sarbatorit, nu aveam cum sa nu lansam si o colectie speciala, cu buchete de flori de toamna si aranjamente tematice.
Pe langa atat de multe ocazii importante, toamna este si unul dintre cele mai bogate anotimpuri: ne bucuram de o multitudine de specii de flori tipice acestui anotimp, in cele mai deosebite culori – crizanteme, dalii, trandafiri de gradina.

Care sunt cele mai iubite flori de toamna?

Cei peste 11 ani de activitate ne-au aratat ca, atunci cand vine vorba de flori de toamna, preferatele romanilor sunt crizantemele. Din cele peste 40 de specii de crizanteme, in diverse culori, am facut o selectie cu cele mai iubite si le-am inclus in buchetele noastre de flori de toamna.
Nu numai ca sunt iubite si vin intr-o incredibila gama de culori, insa crizantemele sunt printre cele mai rezistente flori. Un astfel de buchet de flori, ingrijit corespunzator, poate sa reziste pana la doua saptamani in vaza.
In buchetele de flori de toamna, crizantemele sunt puse alaturi de trandafiri, solidago, dalii, hypericum sau gerbera rosie. Impreuna formeaza buchete cu adevarat spectaculoase, cu volum, in culori deosebite: burgundie, galben, portocaliu, nuante de bej sau cappuccino, rosu sau violet.

Flori de toamna pentru onomastica

Cauti un buchet de flori de toamna pentru o zi onomastica? Toamna ii sarbatorim pe cei care poarta numele Sfintei Maria, Sfintei Ana, Sfintei Paraschiva, Sfantul Dumitru, Sfintii Mihail si Gavriil si Sfantul Andrei. Asadar, o multime de ocazii cu care sa oferi un buchet deosebit de flori de toamna.
Desigur, pentru fiecare onomastica te sfatuim sa oferi un buchet de flori de sezon: florile de toamna sunt deci florile preferate pentru onomasticile de Sfanta ana, Sfanta Maria, Sfintii Mihail si Gavriil, Sfanta Parascheva, Sfantul Dumitru.

Flori de toamna pentru zile de nastere

Daca cineva drag tie isi sarbatoreste ziua de nastere toamna, iti recomandam, ca de fiecare data, florile de sezon. Pentru a personaliza aceste buchete, alege-le in nuantele preferate ale sarbatoritei sau alege ca floare dominanta una din florile ei preferate.

Flori de toamna pentru prima zi de scoala

Prima zi de scoala are mereu miros de flori. Pentru ca aceste flori sunt oferite de catre copii invatatorilor si profesorilor, acestea trebuie sa pastreze proportiile: sa fie mici, delicate, astfel incat sa poata fi oferite cu usurinta. Flori de toamna cu florescenta mica sunt crizantema santini, minirosa sau germini.

Aranjamente cu flori de toamna

Aranjamentele cu flori de toamna pot constitui un cadou aparte sau o piesa de decor deosebita. De multe ori, aranjamentele de flori de toamna sunt imbogatite cu frunze uscate, verdeata sau chiar fructe. Ele pot constitui si o piesa de decor interior. Poti opta pentru aranjamente de flori de toamna in cutie, in culori care sa se potriveasca decorului si stilului casei tale.

Cele mai noi buchete cu flori de toamna

Iata si cateva dintre cele mai noi buchete cu flori de toamna, propuse de catre designerii nostri:

Write A Comment