Se spune că fiecare început de an trebuie să te găsească mai bun. De aceea, cu toții ne facem planuri, stabilim rezoluții, luăm decizii importante. Însă, așa cum privim spre viitor, este foarte important să ne uităm și puțin în trecut.

Noi, în 2015, am făcut totul pentru ca 2016 să ne găsească mai buni. Am avut un an plin, pentru care suntem recunoscători: am devenit Furnizor Oficial al Casei Regale și am lansat Colecția Regina Maria, am deschis două florării Floria în Stradă în București, pe strada Ion Câmpineanu nr. 22 și Piața Dorobanți, am câștigat, pentru a patra oară, titlul de Florăria Anului în cadrul Galei Premiilor eCommerce, am contribuit la salvarea pădurilor, împreună cu partenerul nostru WWF România, prin 1070 de donații efectuate de clienții noștri.


articol_blog_03 (1)

Ca în fiecare an, și în 2015, trandafirii au fost florile cel mai des oferite pe lângă buchete de flori deosebite. Ceea ce nu ne miră deloc, pentru că, în lumea florilor, nu există un simbol mai puternic al dragostei și solidarității decât celebrii și frumoșii trandafiri.

articol_blog_05

articol_blog_06

Acum, după ce am stabilit exact unde ne aflăm, abia așteptăm să pornim din nou la drum, ca niște gentlemani, la livrările noastre pe 2016, spre voi. Vă dorim multe motive de a sărbători, tot timpul anului! La mulți ani și un 2016 exact cum vă doriți!

articol_blog_01

Write A Comment