Mai tii minte fotografiile de acum 20 de ani, cu mirii in fata starii civile, inconjurati de flori? Poate multe lucruri s-au schimbat, dar acest obicei frumos ar trebui sa ramana: sa oferi flori cu ocazia casatoriei. 

Buchetul de flori este un gest de eticheta obligatoriu atunci cand suntem invitati la o cununie civila. La fel, daca suntem invitati la nunta si nu putem ajunge. Putem trimite florile prin curier fie direct la locatia unde are loc receptia, fie in destinatia unde mirii isi petrec luna de miere. Floria.ro livreaza buchete de flori pentru nunta oriunde in tara, in doar 2 ore si oriunde in lume in 24 de ore. 

Ce flori oferim la nunta?

Asadar, fie ca suntem invitati la ceremonia de cununie civila, fie ca mergem la receptia de nunta sau trimitem florile prin curier, la domiciliu, ce fel de flori alegem?

Nu trimite flori galbene

Ca regula generala, florile galbene au semnificatii mai putin pozitive in majoritatea culturilor. Daca stii insa ca florile galbene sunt printre preferatele mirilor, alege freziile. Freziile simbolizeaza inocenta, incredere si prietenie, indiferent de culoare. In plus, au si un parfum discret si placut. 

Buchet de 49 de frezii multicolore

Trandafirii sunt o optiune buna

Orice buchet care contine trandafiri este o alegere buna pentru a insoti gandurile tale de bine. Ii poti pune in buchete alaturi de gerbera sau germini, care simbolizeaza fericirea si bucuria. 

Buchet de 25 de trandafiri multicolori

Daca ai fost invitat la receptia de nunta, dar nu poti ajunge, alege buchete de hortensie sau buchete care sa contina aceasta floare. 

Buchet Pink Jungle

Flori in luna de miere

Daca vrei sa te asiguri ca vei crea o amintire, te poti diferentia de restul invitatilor trimitandu-le flori in luna de miere. Poti face in asa fel incat buchetul de flori sa ii astepte in camera la sosire, impreuna cu o felicitare cu urarile tale. In acest caz, poti alege fie flori din zona respectiva, de sezon, fie trandafiri, pe care ii gasesti oricand cu usurinta. 

Buchet de vara Antique

Florile de dupa nunta

Daca la nunta stim ca mirii sunt obisnuiti sa primeasca multe flori, iar luna de miere este, probabil, cea mai frumoasa vacanta a lor, ajuta-i sa aiba motive de bucurie si atunci cand ajung acasa. Trimite-le flori atunci cand se intorc din luna de miere: poti opta pentru un buchet de flori sau un aranjament din plante, pe care sa il poata pastra in noua lor casa. 

Cutie cu trandafiri si orhidee

Mesaje felicitare nunta

Daca am stabilit deja ce flori trimiti, ce mesaje vei alatura buchetului de flori pentru tinerii casatoriti?

Mesaj felicitare cununie civila

Daca participi doar la ceremonia de la starea civila, trebuie sa urezi, si in scris, traditionalul, “Casa de piatra!”. 

Iata un exemplu de mesaj felicitare cununie civila: “Casa de piatra! Sa fiti fericiti si sanatosi si sa aveti o viata impreuna la fel de frumoasa si de speciala precum aceste flori!”

Mesaj de felicitare nunta

Daca participi la receptia de nunta, poti oferi un buchet de flori impreuna cu o felicitare cu gandurile tale pentru miri. “Casa de piatra! Sa va bucurati de zilele de vor urma la fel de mult cum v-ati bucurat in aceasta zi speciala. Sa fiti mereu la fel de veseli, zambitori, plini de viata. Sa aveti parte de sanatate, noroc si prosperitate.”

Mesaj de felicitare dupa nunta

Daca nu ai reusit sa participi la receptia de nunta, poti trimite un buchet de flori la domiciliu. Livram in doua ore, oriunde in tara. Trimite buchetul insotit de urarile tale de bine: “Casa de piatra! Sa fiti fericiti si binecuvantati. Sa aveti mereu motive de bucurie. Sa se intample lucrurile exact asa cum va doriti. Mereu!”

Mesaj de felicitare luna de miere

Daca te-ai hotarat sa trimiti un buchet de flori mirilor in luna de miere, poti scrie urmatorul mesaj: “Casa de piatra! Sa va bucurati de zile senine, de cea mai frumoasa vacanta de pana acum si de o viata lunga si fericita impreuna!”

Write A Comment