Caldura de afară și soarele puternic nu ne lasă nicio clipă să uităm că este vara.  Nu trebuie să uităm însă nici că în luna iulie românii îl sărbătoresc pe Sfântul Proroc Ilie. În credinţa populară, Sfântul Ilie este considerat o divinitate solară şi meteorologică, ce  provoacă tunete, trăznete, ploi torenţiale şi incendii, leagă şi dezleagă ploile, hotaraşte unde şi când să bată grindina.

Chiar dacă în acest an nu pare să-şi facă apariția și să ne răcorească, pe 20 iulie gândurile noastre bune merg către cei dragi care poarta numele de Ilie sau derivatii ale acestuia: Ilia, Iliuț, Iliuța, Iliuș, Iulian, Iuliana, Iulia, Ilinca.  

Dacă pe langă urările de bine doriți să le faceți sărbătoriților şi un cadou aparte, dar nu știți care ar fi cel mai potrivit pentru o astfel de ocazie, echipa Floria a pregătit o colecție specială pentru Sf. Ilie, de unde să poți alege buchetul perfect.

Cum să-i poți bucura pe cei dragi mai frumos decât oferindu-le un buchet din flori proaspete de vară, parfumate și colorate? Fie că alegi trandafiri, crini sau floarea-soarelui, florile transmit doar sentimente pozitive și aduc un zâmbet pe fața celui care le primește.

Spune-le La mulţi ani! de Sf. Ilie sărbătoriţilor cu un buchet de flori! De la Floria.

2 Comments

 1. iovu tudur Reply

  buna ziua !
  ma bucur enorm de mult ca v-am gasit prin intermediul internetului,sunte-ti minunati,faceti o echipa buna,deoarece celor care iubesc florile inseamna ca au un suflet bun.

  va doresc numai bine,

  cu stima,

  iovu tudur !

Write A Comment