Daca vara este despre aventuri, distractie si „iubiri de-o vara”, toamna ne propunem sa ne indragostim ? „Fall in love” este numele celei mai noi colectii de toamna de la Floria. 
Iti propunem sa te indragostesti de buchetele noastre in nuante de rosu, portocaliu, bordeaux sau galben. De flori precum calele, crizantemele, trandafirii, solidago. De un mix de culori cu aroma de vacanta, de combinatii spectaculoase de texturi sau culori.
Daca esti deja indragostit, floristii nostri iti aduc 20 de noi buchete si aranjamente de toamna, pe care sa le trimiti in dar persoanei iubite. Poti opta pentru un aranjament in cutie cu cale.
Avem variante si daca vrei sa aduci putina bucurie in ziua unei persoane dragi, care inca suspina dupa vacanta de vara: Amintiri din Cassablanca sau Buchet exotic de toamna.
Sau poti sa faci, pur si simplu, un Gest frumos si sa aduci un zambet unei colege, unei prietene, mamei sau surorii tale.
Si pentru ca e important sa te gandesti mereu si la tine, fa-ti singur/a o bucurie: aranjamentul floral Septembrie, luni, pentru ziua aceea de luni, in care incepe toamna si NU vrem sa lasam melancolia sa ne cuprinda.

Write A Comment