Florile sunt simbolurile primaverii si al renasterii. Utilizate sub forma de aranjamente pentru decorarea mesei sau a interioarelor, dar si pentru traditii religioase, ele sunt un cadou perfect pentru a fi daruit cu ocazia Pastilor.

Motive pentru care sa oferi flori de Pasti

  1. Simbolismul invierii: Florile reprezinta viata si innoire, reflectand spiritul Pastilor si invierea lui Isus Hristos. Ele pot fi vazute ca un simbol al sperantei si a unui inceput nou.
  2. Bucuria si optimismul: Florile aduc intotdeauna un zambet pe chipurile celor care le primesc. Ele pot insufleti atmosfera si pot aduce o nota de optimism si bucurie in casele oamenilor in timpul sarbatorilor de Pasti.
  3. Gestul de iubire si apreciere: daruitul de flori este un gest clasic de iubire, apreciere si respect. Alegand sa oferi flori de Pasti, arati ca iti pasa de persoana careia i le oferi si ca te gandesti la ea in aceasta perioada speciala.
  4. Decorarea casei: Florile de Pasti pot fi utilizate pentru a decora casele si mesele in timpul sarbatorilor. Acestea adauga un farmec aparte atmosferei si pot crea un cadru placut si primitor pentru intalnirea cu familia si prietenii.
  5. Traditia si obiceiurile: In multe culturi, daruitul de flori de Pasti face parte din traditia si obiceiurile sarbatorilor pascale. Este o modalitate de a pastra si de a celebra aceste traditii in comunitate.

4 flori pe care sa le daruiesti de Pasti

Crinul
Crinul alb este o specie extrem de populara si este considerat floarea traditionala de Pasti in mai multe tari, simbolizand speranta si iubirea. In grupurile religioase, inseamna divinitate si puritate. O floare de crin sau un buchet intreg sunt potrivite pentru situatiile in care cunosti pentru prima data pe cineva, transmitand bucuria acestui sentiment.
Crinii galbeni sunt adecvati persoanelor care se bucura de orice clipa, comunicand dorinta de a trai intens.

Narcisele
Aparitia narciselor este un semn ca primavara a venit. Narcisele pot avea o conotatie romantica sau pur si simplu arata ca porti un mare respect persoanei careia i le oferi. In Germania ele se mai numesc si clopotei de Paste.

Margaretele
Acestea, ca si narcisele transmit veselia venirii primaverii. Margaretele se afla si ele pe lista florilor favorite pentru Pasti deoarece sunt un simbol al puritatii si al naturii calme si senine. Florile de margareta au si o mireasma cuceritoare, adaugand o nota deosebita buchetului.

Lalelele
Pentru a-i transmite destinatarului faptul ca este o persoana speciala pentru tine, lalelele sunt florile pe care trebuie sa le alegi. Culoarea este iarasi importanta: cele albe transmit un mesaj atat de potrivit in contextul sarbatorilor de Paste, anume cel de pretuire si de iertare, la fel si cele galbene care inseamna speranta si optimism.

Buchete cu toate aceste tipuri de flori, dar si aranjamente de masa tipice, cu elemente precum ouale incondeiate, se gasesc in colectia noastra speciala de flori de Pasti

Aranjamentele florale, potrivite si ca daruri corporate

In afaceri se pune foarte mult accent pe eticheta. Toate elementele de interactiune cu clientii trebuie sa denote profesionalism. Pe langa tinuta si modul de abordare plus alte abilitati de negociere, in afaceri mai sunt importante si gesturile mici. De aceea, de Paste nu trebuie sa uiti de cei care contribuie la succesul business-ului tau. Parteneri, angajati si orice alt tip de colaboratori, tuturor trebuie sa le oferi un cadou potrivit.

In fiecare an, Floria creeaza colectii speciale pentru Pasti, pentru clientii corporate. Avem chiar si un catalog special pentru acest eveniment, cu arajamente de Pasti, buchete de flori si cadouri corporate. Acestea se livreaza la adrese multiple, in toata tara, catre toti partenerii tai de afaceri.

Aranjamentele florale si buchetele corporate din oferta sunt realizate cu pricepere si cu rabdare, pentru a surprinde cat mai bine frumusetea si delicatetea florilor si se pot comanda cu cel putin doua saptamani inaintea evenimentului.

Contacteaza-ne pentru a gasi impreuna cadoul corporate perfect!

Write A Comment