Cand toamna isi intra in drepturi, majoritatea oamenilor se gandeste la portocaliul dovleacului, la frunzele rosii si uscate ale copacilor, la maroniul pamantului si ierbii care isi pierde culoare in parc, dar, multumita naturii, exista suficiente culori care sa imbie atmosfera tomnatica a peisajelor.

Chiar daca bujorii au disparut, asta nu inseamna ca usile nu deschid o alta paleta de culori si miresme ale florilor care domnesc peste toamna bogata.

5 flori de toamna care inveselesc atmosfera melancolica

  • Dalia

Un suflet care isi lauda culoare si textura in cele mai aprige si ploioase momente ale toamnei: dalia. Originara din America Centrala, dalia, sub denumirea populara gherghina, este vedeta tuturor buchetelor din colectia de toaman, din florariile si gradinile bogate de roadele pamantului, reusind sa aduca un suflu cald si gingas oricarei zile posomorate. Prezenta in diferite nuante, aceasta coloreaza buchetele si privirea tuturor si devine spectaculoasa alaturi de nuantele de verde.

  • Crizantema

Se spune despre crizantema ca este regina toamnei si ca aduce miresme placute in anotimpul ploios. Origanara din Asia si Europa, crizantema se impune prin jocurile de culori palite de soarele cald de toamna. Rosii cu nuante de portocaliu, roz cu alb si alte combinatii, care par a atinge puritatea sufletului oricarei persoane care le privesc, crizantemele sunt printre cele mai cunoscute flori de toamna din colectia de flori de toamna de la Floria.

  • Bouvardia

Bouvardia face parte din familia rubiaceae si se descrie ca fiind cele mai gingase si deosebite flori. Parfumul delicat imbie orice incapere, aducand feerie si veselie oricarui buchet de flori de toamna. Descopera buchetele din colectia de toamna si alege-le pe cele in care bouvardia se remarca cu autenticitate.

  • Floarea Soarelui

Atinsa de razele soarelui si primita cu multa caldura de adierea vantului, floarea soarelui este poate unul dintre simbolurile sezonului de toamna. Impunatoare in buchetele de toamna, floare soarelui este reinterpretarea soarelui de toamna si aducatorul de lumina si caldura in zilele ploioase ale oricarei persoane.  

  • Trandafirul

Popularul trandafir este prezent pe toata perioada anului, dar toamna se remarca prin culori intense. Toamna acesta, Floria expune in buchetele atent facute florile preferate ale doamnelor: trandifiri. Rosii, portocalii si galbeni, micile vietati spun o poveste frumoasa si colorata norocoasei careia ii bate in usa mireasma florilor de toamna.

Ofera un cadou frumos si sublim, chiar si in zilele ploioase de toamna. Inveseleste zilele posomorate si reda fericirea cu un buchet de flori de toamna, colorate intens si proaspete! 

Write A Comment