Primăvara vine cu schimbări de fiecare dată. Iar dacă în acest anotimp ți-ai schimbat locuința sau pur și simplu vrei să aduci un nou look apartamentului tău, Pantone a dat startul celor 10 culori vedetă pentru acest sezon. Culorile sunt calde și pastelate, mici excepții făcându-și simțită prezența exact ca într-un tablou de Matisse sau Picasso. Astfel, armonia dintre tonurile relaxante și cele vibrante vine natural și poate da locuinței un aer primăvăratic.

Rose Quartz

O nuanță blândă de roz ce te duce cu gândul la petale de flori, poate fi cu ușurință inserată în povestea locuinței tale. Iar dacă ai în plan decorarea unei camere de fetiță, iată care este culoarea perfectă. De asemenea, poate fi cu ușurință asociată cu bleu Serenity sau griul Liliac Gray, exact ca în imagine.

pizap.com14592597291451

Peach Echo

Pentru iubitorii de portocaliu, nuanța Peach Echo este energică, prietenoasă și caldă. Foarte potrivită pentru living-uri sau pentru obiectele decorative care vor da un plus de culoare încăperii. Serenity și Limpet Shell sunt cele mai potrivite nuanțe care merg asortate cu Peach Echo.

pizap.com14592604813511

Serenity, Limpet Shell și Liliac Gray

Recomandate pentru armonia cu care se îmbină, aceste trei nuanțe sunt perfecte pentru amenajarea și decorarea dormitoarelor.  Serenity oferă o oază de liniște chiar și în cele mai agitate momente. Mai poate fi asortată cu Peach Echo, Buttercup și Iced Coffee, despre care o să vorbim în continuare.

Limpet Shell este o nuanță bleu-verzuie care ne duce cu gândul la mare și relaxare. Din acest motiv este perfectă pentru decorarea băilor minimaliste. Merge ca o mănușă cu Rose Quartz, Peach Echo și Iced Coffee.

Liliac Grey  sau griul purpuriu, are calitatea de a accentua și a scoate în evidență toate celelalte nuanțe Pantone ale anului. Fiind astfel considerată o culoare de bază.

pizap.com14592617408751

Snorkel Blue

Spre deosebire de celelalte nuanțe pastelate, Snorkle Blue este cea care iese din tipare, prin intensitatea ei. Este potrivită în decorarea încăperilor cu temă marină și se poate combina armonios cu  Peach Echo și Buttercup.

pizap.com14592621241811

Buttercup

Și dacă tot am discutat despre intensitatea nuanței Snorkel Blue, ei bine, Buttercup este la fel de intensă și puternică. Ne duce cu gândul la vacanță și locuri însorite. Tocmai din acest motiv este potrivită pentru elemente din camera unui adolescent. La fel de bine poate interveni și în decorul unui dormitor plin de culoare.

pizap.com14592623218452

Fiesta

Ideală pentru a fi folosită cu discreție în elemente de design, nuanța vibrantă de roșu se simte cel mai bine lângă Iced Coffee, oferind astfel un tablou cromatic îndrăzneț.

pizap.com14592627037461

Iced Coffee

Pentru iubitorii de cafea și a nuanțelor de bej, Iced Coffee este cea mai relaxantă alegere de design interior. Este, de asemenea, perfectă pentru decorarea unei camere de copil care are piese de mobilier alb.

pizap.com14592629823301

Green Flash

Verdele radiant care este perfect pentru un look fresh al încăperii, poate fi folosit atât pentru conturarea unor suprafețe ample, dar și a unor piese de decor (perne, corpuri de iluminat, etc.). Se poate asorta foarte bine cu Buttercup!

pizap.com14592630129251

Iar dacă vrei să rămâi în toate aceste tendințe cromatice fără să depui un efort, poți alege să îți decorezi toată casa cu cele mai frumoase aranjamente și buchete de flori de la Floria. Colecția de primăvară este sursa ta de inspirație pentru cadouri florale în această primăvară.

DSC_0551

Write A Comment