cale vermeer

Pe 27 octombrie, Floria va participa la recitalul omagial “Verdi-Wagner: Corespondețe” prin intermediul unor aranjamente de scena si buchete de flori realizate in acord cu tumultoasele contraste pe care cei doi giganti ai muzicii le-au reprezentat.

În armonie cu acordurile de pian ale lui Masakatso NAKANO, buchetele realizate pentru cele doua protagoniste ale serii, soprana Leontina VĂDUVA şi actriţa Medeea MARINESCU, vor fi dominate de contrast, la fel ca personalitățile celor doi compozitori pe care acestea ii interpreteaza.

Cale Vremeer – eleganta si rafinament

Pentru aranjamentele de scena si buchetele pe care le vom oferi minunatelor protagoniste ale acestui recital vom folosi flori pretioase, aranjate cu gratie de designerii nostri profesionisti. Buchetele vor fi realizate din cale Vermeer (bicolore, alb cu mov inchis), cale negre, orhidee albe și trandafiri ivoire. Contrastele cromatice vor pune în valoare delicatețea naturală a florilor alese, în buchete cu o finețe și o eleganță remarcabile. Calele Vermeer exprima acea eleganta si somptuozitate care se incadreaza atat de bine in caracterizarile celor doi compozitori.

Alb, ivoire, negru si mov inchis vor fi culorile care reflectă pesimismul și egoismul lui Wagner, toleranța și filantropia lui Verdi, precum și rivalitatea care le-a marcat viețile și care s-a păstrat, legendară, de-a lungul a două secole în care cei doi au fost comparați, omagiați, criticați și admirați, două figuri antagonice care au marcat opera și muzica clasică.

In acordurile celor doi compozitori care va vor incanta auzul, buchetele si aranjmentele cu cale Vermeer de la Floria va vor fermeca privirea. Asadar, va asteptam duminica, 27 octombrie ora 19.00 la Ateneul Roman pentru un spectacol de neuitat!

recital omagial Wagner Verdi

 

 

Write A Comment