V-aţi întrebat vreodată de ce florile sunt singurul cadou care nu poate fi refuzat? Probabil că nu. Nici noi nu ne-am întrebat, până acum. Însă, astăzi, răsfoind paginile de Internet, am găsit în codul bunelor maniere recomandarea aceasta – „În nicio situaţie nu se dau înapoi florile care ni se dăruiesc”.

Aşadar, doamnelor şi domnilor, după mii de ani în care oamenii s-au întrebat, încurcaţi şi îngrijoraţi: „oare ce să-i dăruiesc?”, vă prezentăm cadoul perfect – buchetul de flori. Uitaţi de clişeele din dramele romantice, cu eroina supărata care-i aruncă iubitului, în faţă, buchetul de trandafiri. Uitaţi şi de dilemele – „dacă nu mi-l acceptă?”, „dacă nu-i plac florile?”, „dacă nu e un cadou potrivit?”. Florile sunt, întotdeauna, cea mai bună soluţie. Iar, uneori, când lucrurile devin mai complicate, chiar singura soluţie.

Vrei să-i spui ce simţi, dar nu ştii cum va reacţiona şi ţi-e frică să nu-ţi explodeze inima de emoţie (sau de tristeţe, în cazul unui refuz)? Trimite-i un buchet de lalele. Roşii sau albe. Ai făcut o gafă pe care vrei să o repari? Nişte flori de iasomie vor rezolva totul mai elegant decât un gentleman desăvârşit. Trebuie să găseşti urgent cadoul perfect şi ţi-ai dori să ai trei secretare care să-ţi vină în ajutor? Sună la *9595 şi operatorii noştri vor găsi, imediat, cea mai bună variantă.

Florile ştiu să asculte, ştiu să spună cel mai delicat „te iubesc!”, ştiu să te facă să zâmbeşti, ştiu să-ţi coloreze viaţa. Iar, noi, cei de la Floria, ştim exact de ce flori ai nevoie. Pe site-ul nostru găseşti peste 1.200 de buchete, transportul este gratuit iar cadoul este livrat în maximum 2 ore. Nu-i aşa că asta e o ofertă pe care nu o poţi refuza?

cadoul perfect

Write A Comment