Sarbatorile importante din an nu sunt doar momente speciale petrecute in familie. Sunt si ocazii in care iti arati recunostinta fata de angajati si partenerii de afaceri. Poti incepe prin a le oferi un cadou de Craciun simbolic, impreuna cu o felicitare personalizata, in care iti exprimi aprecierea pentru relatia pe care ati dezvoltat-o. 

Cadouri de Craciun potrivite pentru partenerii de afaceri

Pentru ca felul in care te prezinti in fata partenerilor tai de afaceri este important, am pregatit o colectie speciala, unde vei gasi cadouri de Craciun corporate.

Pe langa deja clasicele aranjamente de Craciun cu brad sau coronite de Craciun, iti recomandam un Pachet cadou Premium de Craciun pentru partenerii de afaceri cei mai importanti. Acesta contine o sticla de vin rosu Cabernet Sauvignon, editie 2008, si trei tablete de ciocolata artizanala. Cele trei tablete de ciocolata au fost alese de catre specialist, astfel incat sa fie potrivite cu vinul. Astfel, pachetul Premium de Craciun contine o tableta de ciocolata neagra cu ardei iute, tableta de ciocolata cu lapte si migdale coapte pe pat de sare si tableta de ciocolata alba cu merisoare. 

Pachetul se livreaza in cutie neagra, premium, din carton texturat, facuta pe masura. 

Un cadou rafinat, pentru o doamna, ar fi o cutie cu trandafiri si bomboane de Craciun. Am ales trandafiri rosii, pentru a fi in ton cu sarbatoarea Craciunului si bomboane Ferrero, invelite in auriu.

Un alt cadou corporate de Craciun pe care ti-l propunem pentru partenerii tai de afaceri este Pachetul cadou cu vin, agenda si pix. Acesta este o optiune mai putin personala, orientata spre business, si contine o sticla de vin in serie limitata, o agenda si un pix. Pachetul cadou cu vin, agenda si pix se livreaza in cutie neagra de carton lucios. 

Desigur, trebuie sa adaugi acestor pachete o coronita de brad sau un aranjament de Craciun, cu flori si brad, pentru a marca sarbatoarea. Sau alege aranjamente florale de Craciun deosebite, ce pot fi expuse in birouri si sali de sedinte, pentru a aduce un aer proaspat si cald. 

Cadouri de Craciun corporate

In preajma Craciunului, cele mai potrivite cadouri raman cele cu brad. Alege din selectia noastra de coronite de Craciun, aranjamente de Craciun, buchete de flori de Craciun, brazi de Craciun. Acestea pot fi livrate rapid, oriunde in tara, impreuna cu o felicitare cadou. Aranjamentele si brazii de Craciun aduc mereu bucurie, inveselesc orice spatiu si ne ajuta pe toti sa ne bucuram mai mult de atmosfera Craciunului si a sarbatorilor. 

Lista tuturor aranjamentelor de Craciun, bradutilor de Craciun, coronitelor de Craciun si buchetelor de flori de Craciun este disponibila in catalogul corporate Floria de Craciun. 

Cadouri de Craciun pentru angajati

De regula, relatiile dintre angajator si angajati sunt mai calde si mai personale decat relatiile cu partenerii de afaceri. Astfel, poti opta pentru un cadou mai personal. De exemplu, un mini-bradut de Craciun, cu un cadou special sub el: cartea scrisa de Regina Maria, Visatorul de Visuri, pentru a le arata angajatilor tai ca sunt liberi si ii incurajezi de viseze si sa isi urmeze visele. 

Sau le poti oferi angajatilor un atelier de creatie. Specialistii Floria pot veni la voi la birou si pot organiza un scurt curs, in care angajatii vor impodobi coronite de Craciun. 

Multe companii aleg chiar sa faca si cadouri pentru copiii angajatilor, fie de Craciun, fie de Mos Nicolae. In acest caz, iti recomandam pachetul de Craciun Darului Mosului, care contine un buchet de flori si o chocotelegrama cu mesajul “Ai fost cuminte?”. Buchetul de flori este realizat tematic, cu flori albe, brad si decoratiuni de Craciun, iar chocotelegrama este formata din cuburi de ciocolata cu mesajul “Ai fost cuminte?”, potrivit pentru copii. Sau un pachet cu aranjament floral de Craciun si ursulet de plus.

Cadouri de Craciun corporate, utile la birou

De multe ori, cadourile de Craciun corporate vorbesc mai mult despre companie decat despre personalitatea angajatilor. Noi credem in utilitatea cadourilor si in bucuria momentelor. 

Ofera angajatilor bucuria unui brad de Craciun natural, in birou, impodobit de o echipa de designer. Acesta poate fi executat la cerere, in functie de spatiu, respectand culorile companiei sau tematici alese de voi. Am pregatit o pagina speciala – decor de Craciun customizat – unde poti intra si poti completa intr-un formular toate cerintele tale. Echipa Floria te va contacta si, dupa ce stabilim toate detaliile, o echipa de designeri florali va veni la voi la birou pentru a decora asa cum va doriti.

In plus, avem si cateva cadouri de Craciun potrivite pentru a fi utilizate de catre angajati la birou, in preajma Craciunului. 

De exemplu, un burner cu tablete parfumate. Acesta va crea o atmosfera placuta in birou, calda. Tabletele parfumate sunt din ceara de soia 100%, deci nu prezinta un pericol pentru sanatate. Un astfel de pachet contine un burner, o lumanare tip pastila si tablete parfumate. Acestea se rup in cuburi si se folosesc in burner. Un cub poate fi topit pana la doua ore si apoi retopit de inca doua ori. 

Un astfel de cadou va crea o atmosfera placuta de lucru. 

Pe langa burnerul cu tablete parfumate, poti pregati in birou o mini statie de ceai si cafea. Va oferi un sentiment placut, iar ceaiul de lavanda va contribui la starea de bine a angajatilor. 

Pentru diminetile geroase, poti oferi angajatilor tai fie un ceai cald, parfumat, de lavanda, fie o cafea de specialitate. Pachetul ales de noi se numeste The Soulful One tocmai pentru ca… ajunge la suflet. Poti comanda mai multe pachete de cafea de specialitate in cadourile de Craciun ale angajatilor, le poti lasa in coltul special amenajat de la birou sau le poti oferi angajatilor o dimineata calda, in care se pot bucura de prezenta unui barista, care sa le pregateasca cafeaua la birou. 

De ce sa apelezi la serviciile unei florarii online pentru a oferi cadouri de Craciun?

Pentru ca noi putem ajunge rapid, la toti angajatii si partenerii tai, din toata tara. Livram in 2-4 ore cadouri de Craciun corporate, prin retea de curieri proprii. Alte cadouri speciale de Craciun se livreaza in 24-48 de ore in toata tara, prin retea traditionala de curierat, in ambalaj special, pe dimensiune. 

La fiecare comanda de cadou corporate de Craciun iti oferim o felicitare cadou. Pentru comenzi mai mari, poti consulta catalogul nostru corporate de Craciun, unde vei gasi toata oferta de cadouri de Craciun corporate si vei beneficia de preturi speciale. 

Putem livra acelasi cadou in oricate puncta din tara, in zilele alese de tine. 

Write A Comment