Pana pe 21 septembrie, ne aflam in plina perioada de sarbatorire a nativelor nascute sub semnul perfectionismului, in zodia Fecioara.

Pentru ca este intodeauna dificil sa alegi buchetul perfect pentru ele, am ales 3 buchete de la Floria.ro, care sa uimeasca, sa vrajeasca si sa emotioneze orice nativa in fecioara, oricat de critica.

Stim cu totii deja ca fecioarelor le plac detaliile si eleganta si sunt extrem de organizate. Din acest motiv buchetele de flori pentru Fecioare trebuie sa puna accent pe atentia la detalii si sa arate absolut perfect si ordonat. Fecioarele gasesc aproape intotdeauna un motiv de critica, iar cand ceva nu este la locul sau, cand o floare se “razvrateste” in afara buchetului, nativele isi pierd rabdarea si incearca sa restabileasca ordinea.

Asocierile riscante nu sunt pe placul nativelor din Fecioara, ele prefera buchete din flori bine conturate. Culorile preferate ale persoanelor nascute in Fecioara sunt galben, portocaliu, grena. Daca nu cunoasteti bine preferintele persoanei careia ii adresati florile, dar este nascuta intre 23 august si 21 septembrie, adica in zodia Fecioarei, optati pentru buchete cu forme clare, in culori clare si bine evidentiate. Fecioarele prefera simplitatea clasica, nu sunt aventuroase, astfel ca un buchet simplu si elegant va fi cu siguranta apreciat.

Cale galbene

flori-buchet-de-55-cale-galbene-28691

Misterioase si elegante, calele sunt flori care intorc privirile, desprinse parca dintr-o lume fantastica de basm. Cu textura lor matasoasa si moale, calele sunt capabile sa schimbe complet decorul din care fac parte sau sa scoata din anonimat orice tinuta, oricat de banala. Farmecul lor este dat de simplitatea si intensitatea culorii. Numele provine din termenul grecesc calla, care inseamna frumusete magnifica.

Buchet Simfonie de toamna

flori-simfonie-de-toamna-720

O asociere de culori tomnatice iubite de Fecioare, galben si portocaliu, cu rosul aprins al florilor de Amarilis. Contrastul realizat este puternic si energizant, dar in acelasi timp enigmatic si incitant, ca un apus spectaculos de toamna in nuante de foc.

Buchet cu hortensie alba, 5 trandafiri coffee break, 5 hipericum rosu si verdeata.

flori-o-vara-cu-tine-28846

Hortensia alba da un volum remarcabil si creeaza un efect vizual de dezordine studiata in buchet, ceea ce-l face sa arate natural. Va fi foarte apreciat de o femeie nascuta in Fecioara, atat datorita formei pe rotund bine definite, cat si datorita cromaticii simple si elegante.

Write A Comment