Bradul de Craciun este sinonim cu bucuria sarbatorilor de iarna si simbolul Craciunului. Cele mai fericite momente din preajma sarbatorilor au loc in jurul bradului: familia reunita pentru a impodobi bradul, masa de Craciun, asteptarea si venirea lui Mos Craciun. Tocmai pentru ca bradul de Craciun are o simbolistica atat de importanta, an de an suntem in cautarea bradului perfect.

Cum sunt facuti bradutii decorativi?

Brazii decorativi sunt aranjamente de brad natural realizate pe suport oasis (burete hidratat). Acest burete are rolul de a da forma aranjamentului si de a mentine crengile de brad proaspete. 

De ce sunt brazii decorativi cea mai buna alegere?

Sunt mai multe motive pentru care bradutii decorativi sunt cea mai buna alegere. In primul rand, acesti brazi sunt realizati din crengi de brad naturale. Astfel, nu mai este nevoie sa tai un brad doar ca sa te bucuri cateva zile de el si nici sa iti cresti amprenta de carbon, cumparand un brad artificial. Cu un brad decorativ te poti bucura de mirosul proaspat de brad, fara sa faci niciun rau naturii. 

In plus, bradutii construiti sunt, de obicei, de mici dimensiuni, asa ca ii poti pune si in spatii mai mici: in camera copiilor, intr-un colt amenajat, pe o masa sau o comoda. 

La nivel estetic, brazii decorativi sunt, din nou, cea mai buna alegere: au forma perfect simetrica, asa ca nu va trebui sa pierzi timp cautand bradul perfect – suficient de des sau simetric. 

In plus, un astfel de brad poate fi cea mai buna optiune atunci cand nu ai foarte mult timp la dispozitie: poti comanda brazi decorativi construiti direct la tine acasa sau la cineva drag. Tu doar alegi modelul care iti place, iar noi il livram rapid, impreuna cu o felicitare cadou. Primesti bradul acasa rapid, gata impodobit, fara sa pierzi timp cautand bradul perfect, decoratiunile potrivite si fara sa ai problema transportului. 

Cum se ingrijesc brazii decorativi de Craciun?

Pentru ca brazii decorativi construiti sunt realizati din crengi de brad naturale, o data la cateva zile, pulverizeaza apa inspre ei, de la o distanta de 20 de cm. Astfel, vei mentine bradul proaspat, si va lasa in continuare un miros placut in casa. Crengile si acele se vor pastra intacte, fara sa se usuce si sa cada. 

Cum sa alegi un brad potrivit

Daca ai decis ca cea mai potrivita alegere pentru tine este un bradut decorativ de Craciun, alege-l in functie de spatiul si cromatica de acasa. Poti alege un brad decorat in culori complementare cu mobila si decoratiunile de la tine de acasa sau poti alege un brad de Craciun decorat cu elemente naturale: conuri de brad, bumbac, bete de scortisoara, eucalipt. Se va potrivi in orice fel de spatiu. Un brad decorat cu elemente naturale este o idee buna si atunci cand vrei sa il oferi cadou.

Care sunt principalele avantaje ale bradutilor decorativi de Craciun?

Asa cum spuneam, acesti braduti decorativi nu ocupa mult spatiu si pot fi asezati in orice colt al casei. Sunt perfecti mai ales daca ai animalute de casa, dat fiind faptul ca sunt compacti si, de cele mai multe ori, decoratiunile sunt lipite. Bradutii decorativi de Craciun sunt usor de transportat si pot fi oferiti in dar cu usurinta, prin comanda online cu livrare la domiciliu. La fiecare comanda de bradut decorativ oferim o felicitare ca

Write A Comment