Stim ca multi dintre voi asteptati Black Friday. Cu totii ne-am facut wishlist-uri de ceva timp si asteptam marile reduceri pregatite de magazine pentru ziua de 11 noiembrie. Cum ar fi daca in loc sa beneficiezi de reduceri o zi, ai beneficia de reduceri UN AN intreg? La fiecare comanda. Indiferent de oras. La orice ora.

Reduceri de 20% pentru un an – cum pot beneficia de reducere?

Cum este asta posibil? Simplu! Iti dam acces intr-un club exclusivist: clubul Platinum Floria. Clientii care fac parte din acest club beneficiaza de 20% reducere la orice comanda, timp de un an de zile, cat se mentine statutul.
Asadar, oricand navighezi pe site sau comanzi, logat in contul tau, vei vedea produsele cu o reducere de 20% aplicata.

Nu ai reduceri o zi pe an. Ai reduceri zi de zi, timp de un an!

Ca sa poti sa intri in Clubul Floria, cu acces Platinum si sa beneficiezi de reducere de 20% la toate comenzile tale, trebuie sa cumperi, o singura data, produsul Acces Platinum. In termen de 24-48 de ore ti se va atribui statusul in cont. Astfel, de fiecare data cand te loghezi in contul Floria cu user si parola vei vedea produsele cu o reducere de 20% aplicata si vei putea sa le achizitionezi la pret redus. Vei beneficia de acest status si de aceste reduceri timp de un an. Toate pentru o achizitie initiala de doar 150 lei!
Poti cumpara acest produs si beneficia de reducere de 20% pentru un an intreg in perioada 11-18 noiembrie.

Reducerea de 20% pentru un an se aplica la toate produsele?

Cum functioneaza? Asa cum iti spuneam, vei vedea toate produsele florale reduse cu 20%, din contul tau de client. Exceptie fac produsele deja aflate la reducere si cele cu livrare internationala.

Pregateste-te! Mai sunt doar cateva zile si poti cumpara produsul!

Write A Comment