De Craciun am incurajat lumea sa cumpere brazi in ghiveci, vii, naturali, sa se bucure de sarbatori alaturi de un bradut vesel, natural si mereu optimist. Cu aceasta ocazie, nu doar ca am incercat sa ne aducem aportul la protejarea mediului, atat cat am putut in felul asta, dar am ajutat si copiii, prin intermediul Organizatiei Salvati Copii Romania.

A venit momentul sa intoarcem favorul celor care ne-au inveselit sarbatorile si sa ajutam bradutii sa traiasca! De aceea, incepand de astazi, dam startul unei noi campanii Floria.ro intitulata “Ajuta un bradut sa traiasca! Planteaza-l!” prin care incurajam plantarea si re-plantarea bradutilor in ghiveci.

Ce poti face tu? Achizitioneaza un brad in ghiveci de la Floria.ro, planteaza-l (fie in gradina, fie in jardiniere pe balcon/terasa) si trimite-ne o poza! Nu avem momentan nici un premiu de dat, dar credem ca satisfactia de a planta un copac si de a contribui la binele mediului este suficienta! Fotografiile le vom posta pe blog si pe pagina noastra de Facebook si vor fi date ca exemplu pentru toata lumea.

In plus, se spune ca in viata, un om trebuie sa planteze un copac, sa construiasca o casa si sa faca un copil. Noi zicem sa o luam cu inceputul… Bradul este natural, rustic, are 60 de cm si poate fi cumparat cu 29 ron de la Floria.ro. De ce asa ieftin? Pentru ca nu cautam profit, ci sa plantam brazi! Mai mult decat atat, poate consta si intr-o idee buna de cadou, daca vrei sa transmiti ideea de „eco”.

Ce trebuie sa stii despre ingrijirea brazilor in ghiveci este ca au nevoie de apa (zilnic), ca nu le place caldura (de preferat este sa fie tinuti in incaperi cu temperatura mai scazuta – balcon, holuri, langa geam, in garaj, pe terasa etc), ca este bine sa ii cumperi ingrasamant si ca, pentru a avea loc sa creasca, daca alegi varianta ghiveci, are nevoie de spatiu (deci alege un ghiveci/o jardiniera mare).  Incearca sa eviti totusi zonele unde este curent de aer, vant sau expunere directa si permanenta la lumina soarelui.

Brazii sunt vii, veseli si optimisti mereu si dau o nota de natural oricarei incaperi. Ingrijiti bine si iubiti pe masura, isi pot aduce in mod excelent contributia la decorarea si amenajearea incaperii sau biroului intr-un mod plin de viata si natural. Asa ca noi zicem sa nu mai stai pe ganduri si sa faceti o fapta buna incepand chiar de azi! Ajuta un bradut sa traiasca! Planteaza-l!

4 Comments

  1. Vreau sa plantez si eu vreo 3 brazi in fata blocului, dar nu tuia, ci brad. Daca puteti sa ma ajutati cu un link, o informatie. Multumesc

  2. TICA BEBE Reply

    Am plantat un brad in urma cu un an. Avea cca.1,5metri, s-a prins bine dar in timpul verii mi s-a parut ca in partea inferioara a prins o culoare verde spre galbui. De crescut nu cred ca a crescut prea mult. Cu ce pot sa-l ajut in afara de apa?

Write A Comment