În 13 ani, am reușit mereu să ne surprindem clienții cu idei din ce în ce mai inspirate. Am trimis mii de buchete de flori la domiciliu, însă nu ne-am oprit niciodată din căutări. Curiozitatea noastră ne împinge să ne imaginăm mereu noi combinații de flori și noi modalități de a le transforma în cadouri pentru cei dragi, dar și pentru sine. 

V-am oferit, de-a lungul timpului, motive perfecte de cadouri și moduri neașteptate de a le oferi: buchete de flori livrate în două ore, buchete de flori livrate în cutie, buchete de 101 trandafiri, buchete din flori exotice și multe altele. Și o facem peste tot prin țară, chiar dacă suntem pentru totdeauna legați sentimental din orașul în care a început totul: București. 

Și nu suntem singurii. Bucureștiul e un oraș incredibil, dacă știi să te oprești din când în când în când să îl admiri ca pe un buchet în care accentele de gri sunt mereu îndulcite de verdele care răsare de unde nu te aștepți. Asta am simțit când am urmărit noul serial RUXX de pe HBO Max și ne-am imaginat buchetul ”Verdele Griului Meu”

Povestea din RUXX continuă pe Floria.Ro! 

Poți trăi povestea întortocheată croită în jurul vieților lui Rux, Cristina, Liliana și Denisa pe HBO Max în noua producție locală RUXX – HBO Max Originals. Vei descoperi un București cunoscut, însă pus într-o lumină nouă, care pune reflectoarele pe multe subiecte tabu pentru societatea românească, mai ales atunci când sunt privite dintr-o perspectivă feminină. 

Descoperă buchetele inspirate din serialul RUXX!

 La Floria am devorat fiecare episod apărut până acum și ți-am pregătit cinci buchete speciale, pentru tot felul de ocazii. Sau pentru nicio ocazie anume, ci doar pentru bucuria de a avea flori aproape care să-ți bucure privirea.

Verdele griului meu

Te-ai săturat de griul neprietenos al orașului? Adaugă-i niște verde chiar acum cu un buchet mai fresh ca primăvara asta care nu mai vine. De asortat cu o urare despre cum anul viitor vă va prinde într-un oraș în care nu e nevoie de flori pentru a colora peisajul.

Buchet fără ocazie specială

Combinația versatilă de gerbera și alstroemeria impresionează și dimineața și seara, și în zile cu soare sau mai puțin, și când îți ceri scuze dar și când mulțumești. Un buchet care merge la fix cu o replică cool de genul „știu că a trecut 8 martie dar treceam pe lângă Floria și buchetul ăsta avea numele tău pe el” (pro tip: nu uita să-i scrii numele pe buchet).

Smell&Chill

Vrei să închizi ochii și să te pierzi în aromele unui paradis care ți se întinde la picioare chiar aici pe pământ? Vrei să infuzezi cu romantism și dulcegării absolut orice (chiar și un simplu text de descriere al unui buchet de flori)? Atunci un buchet înțesat de frezii, zambile și narcise e fix ce trebuie. Aici, acum, neaparat!

Emoji IRL

Infuzat în spirit digital cu note de instant gratification acest platouaș multicolor este un tribut tastaturii emoji pe care am învățat cu toții s-o abuzăm în conversațiile noastre online. Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să trimiți un thumbs up, un winky sau vreun smiley in real life, adaugă în coș & push send.

Buchet pentru mine însămi

Când nimeni nimic, it’s time for me time. Buchetul perfect care să-ți însoțească momentele când n-ai nevoie decât de tine însăți și un buchet de flori pe care „tocmai l-am cules dintr-o grădină minunată care trebuie să rămână secretă, dacă chiar vrei să știi, ai DM”.

Filme și flori livrate la tine acasă!

Ce buchet de flori îți face cu ochiul? Alege unul, dă comandă și noi ți-l livrăm la domiciliu sau oriunde vrei tu să ajungă. Nouă ne plac toate, dar fiecare om, după cum putem vedea și în RUXX, are gusturile și preferințele sale. Până la următorul sezon, noi ne-am luat popcornul și ne-am pregătit de următorul episod. Și după ce terminăm RUXX, o să continuăm cu alte producții HBO Max, că avem de unde alege, așa cum ai și tu. 

Vizionare plăcută!

Write A Comment