Odata cu venirea verii, toata lumea isi impodobeste casa cu flori. De ce? Ei bine, pe langa faptul ca arata superb, aceste plantute colorate si parfumate mai aduc si noroc. Iar ca sa aduci si tu prosperitate si fericire in viata ta, noi ti-am pregatit un mic articol in care iti spunem care sunt cele mai norocoase flori.

Crizantemele

Un buchet sau un ghiveci de crizanteme este o explozie de culori superbe care vor inveseli cu siguranta orice spatiu. Insa ele mai un rol important. Ele sunt asociate deseori cu longevitatea iar cele galbene cu bogatia. In China cel putin, acestea sunt de obicei oferite ca dar de nunta sau de casa noua pentru ca tinerii insuratei sa se bucure de o relatie lunga si bogata.

Trandafirii

De obicei, un buchet de trandafiri este asociat cu dragostea eterna, loialitatea si afectiunea. Insa afla ca aceste flori maiestuoase atrag calmul si bunastarea in casa ta. Asa ca atunci cand daruiesti un buchet de trandafiri, nu oferi numai cateva flori ci si armonie si fericire in casa celui care ii primeste.

Orhideele

Delicatele orhidee sunt niste flori absolut suberbe si elegante care vor oferi o nota chic oricarei incaperi. Insa probabil nu stiai ca ele sunt folosite in feng-shui pentru a atrage iubire, belsug si pace. O orhidee roz pe noptiera din dormitor va intari relatia de cuplu, in timp ce una plasata in camera in care lucrezi va atrage bogatia si iti va stimula creativitatea.

Bambusul

Bambusul este o planta populara pentru ca se crede despre ea ca atrage sanatatea, prosperitatea si fericirea. Se spune ca norocul este direct proportional cu numarul tulpinilor de bambus, asa ca nu te teme sa iti decorezi intreaga casa cu aceasta planta. Iar in credintele orientale, se crede despre bambus ca atrage spiritul binevoitor al padurii in caminul tau.

Floarea-soarelui

Floarea-soarelui este cunoscuta pentru devotamentul si loialitatea cu care urmaresc soarele. Atunci cand le plantezi in gradina, nu numai ca vei inveseli intregul loc dar vei atrage si energii pozitive si protectoare asupra casei tale. Se mai spune ca semintele de floarea-soarelui cresc fertilitatea si aduc noroc, iar daca dormi cu cateva sub perna, vei fi protejat intotdeauna de minciuni.

Crinul pacii

Crinul pacii isi ia numele de la floarea care seamana cu un steag alb, simbol universal al renuntarii la arme si al ofertelor de pace. Ne aduce aminte ca viata nu inseamna doar stres si probleme, iar o simpla privire aruncata catre aceasta floare iti calmeaza mintea si sufletul. Sunt perfecti pentru birou pentru ca aduc o nota de calm intr-un program agitat dar si pentru dormitor pentru ca te ajuta sa adormi mai repede si sa te odihnesti mai bine.

In final, afla ca orice floare ai avea in casa, ea va atrage norocul si prosperitatea, te va ajuta sa te relaxezi dar va si decora orice colt al camerei intr-un mare stil. Cea mai buna parte? Gasesti aranjamente superbe si colorate la Floria, cea mai apreciata florarie online!

Write A Comment