Ziua de 14 februarie are o semnificatie aparte, fiind recunoscuta in toata lumea ca o zi a celebrarii iubirii si romantismului. E drept ca nu toate tarile o considera sarbatoare publica, dar asta nu-i impiedica pe indragostiti sa-si faca daruri si mici surprize, in semn de recunostinta si apreciere.

Daca simti ca inspiratia te tradeaza anul acesta si nu stii cum ai putea sarbatori Valentine’s Day alaturi de cea mai draga persoana din viata ta, iti venim in ajutor cu paisprezece idei creative, menite sa transforme aceasta zi intr-una de care amandoi va veti aminti mereu cu placere.

7 surprize frumoase pe care le poti face pentru ea de Valentine’s Day

  • Stii cum se spune: cand ai indoieli, mizeaza pe ceva clasic. Adica pe traditionalul buchet de flori, care va aduce garantat zambetul pe buzele prietenei, logodnicei sau sotiei tale. Totusi, pentru ca vorbim despre o ocazie speciala, ar fi bine sa acorzi mai multa atentie alegerii acestuia. Nu te feri de buchetele si aranjamentele care contin, pe langa trandafiri (sa fie neaparat rosii sau roz), si un ursulet de plus sau o cutie de bomboane.


Sursa foto: https://www.floria.ro/cubul-dragostei/p
  • Daca vrei ca surpriza sa fie completa, trimite-i un buchet de flori de Valentine’s Day chiar la birou. O declaratie publica de iubire ii va arata ca ocupa un loc deosebit in inima ta.
  • Gateste-i o cina romantica acasa si nu uita sa aranjezi masa putin mai sofisticat decat de obicei. Foloseste serviciul de masa din portelan, paharele de cristal si decoreaza masa cu un aranjament floral proaspat si colorat, cu trandafiri si gerbere.
  • Fa-i o surpriza cu adevarat originala si rezerva din timp un pachet special de Valentine’s Day care contine, pe langa un superb buchet de flori, si o experienta inedita, precum un zbor cu balonul ori cu elicopterul, sau o sedinta foto de cuplu cu un fotograf profesionist.
  • Mergeti impreuna la teatru, la film, la balet, la opera sau la orice spectacol pe care stii ca isi doreste sa-l vada de mult timp.
  • Fa un filmulet cu poze din vacantele voastre si foloseste, drept coloana sonora, melodia pe care ati dansat impreuna prima data.
  • Daca tot a venit vorba despre muzica, ce-ai spune sa iti duci iubita la dans? Ii vei putea sopti complimente la ureche si o vei face sa se simta extraordinar, mai ales daca te dovedesti a fi un bun partener de tango sau merengue. Daca te stii cam stangaci, ia inainte cateva lectii si fa-i o surpriza la care chiar ca nu se asteapta.

7 surprize romantice pentru el de Valentine’s Day

  • Dedica-i lui toata ziua si pregateste-te sa-i tii companie intr-una sau chiar mai multe dintre activitatile lui preferate. S-ar putea chiar sa-ti placa sa va uitati impreuna la finala campionatului de biliard, sa va jucati pe calculator jocul lui preferat sau sa mergeti la poligonul de tir si sa trageti cu arma.
  • Trimite-i la serviciu un cadou deosebit, dar tine cont de faptul ca va trebui sa-l impresioneze nu doar pe el, ci si pe colegii lui care vor fi foarte curiosi sa afle ce este in cutia aceea misterioasa pe care a adus-o curierul. Iti recomandam sa alegi o sticla de sampanie de calitate care sa insoteasca o floare in ghiveci (una cat mai simplu de ingrijit, de exemplu un cactus ori o alta planta suculenta, sau un bambus), ideala pentru a-i decora biroul.


  • Planifica o excursie surpriza intr-un loc pe care isi doreste de mult sa-l vada si rezerva din timp apartamentul matrimonial din cel mai elegant hotel din oras.
  • Trimite-l la o vanatoare de comori organizata chiar de tine. Lasa-i diverse indicii prin casa care sa-l conduca la o surpriza inedita.
  • Pregateste-i o surpriza dulce… cu ravas. Ascunde biletele de dragoste in briose sau alte prajituri pregatite de tine,  dar nu uita sa-l anunti din timp sa fie atent cand gusta din ele.
  • Pregateste-i felurile de mancare preferate pe care le adora, chiar daca este vorba doar despre obisnuita friptura cu cartofi prajiti. Important este ca lui ii place mai mult decat un meniu pretentios, iar gestul tau ii va spune ca ii respecti gusturile.
  • Spune-i ca-l iubesti. Da, e atat de simplu. Spune-i-o cand sunteti singuri sau in public, dar asigura-te ca stie ce simti. Barbatii se pricep la multe lucruri, dar cititul gandurilor tale nu este neaparat cea mai mare abilitate a lor.

Speram ca sugestiile noastre iti vor oferi inspiratia de care ai nevoie pentru a nu lasa ziua de Valentine’s Day sa treaca fara a-i multumi, intr-o maniera sincera si creativa, celei mai importante persoane din viata ta ca iti este alaturi.

Write A Comment