Campania Cumpara un buchet de la Floria si ajuti la plantarea unui copac (pe care o continuam si anul acesata) este foarte popularizata in aceasta perioada de presa centrala, precum si de alte mijloace audio-vizuale si chiar de multi bloggeri din intreaga tara.

Este cert un lucru foarte bun, multumim frumos tuturor celor care ne sustin, care creeaza in randul populatiei un mai mare interes fara de protectia mediului inconjurator si o stare de spirit favorabila protejarii vegetatiei arborescente.

Avem un popor dinamic, uneori muncitor si avem incredere ca am putea face mult mai multe pentru mediul inconjurator, mai ales ca Romania e o tara tare frumoasa. Dupa cum bine stim, clima se schimba in tara nostra, iar in anumite zone, pamantul e foarte uscat in timpul verii, iar cresterea rapida a economiei incepe sa afecteze mediul.

Fiecare copac functioneaza ca un adevărat ecosistem.

Noi credem ca plantarea masiva de copaci va rezolva multe dintre probleme de mediu existente.Copacii reduc poluarea. Fruzele copacilor capteaza particulele de praf ce plutesc in aer, in acest fel evitand problema de a inhala acest praf.  Padurile pot fi un mod bun de protectie pentru caldura excesiva ce are sa vina curand, pentru pamanturile vulnerabile. Ele pot, de asemenea, sa fie o barieră in calea ploilor torentiale care duc la inundatii.

Daca vrei sa contribui si tu la initiativa nostra, trimite un buchet de flori persoanei dragi si poti deveni “parintele spiritual” al unui arbore. Gesturi frumoase, pentru o tara mai curata!

Dacă încă nu aveai un motiv pentru a planta un pom sau pentru ai proteja pe cei existenţi sper să-ţi fi adus câteva motive. Este nevoie de implicarea ta!

Mugur Cosmin Frunzetti a vorbit zilele trecute la B1 TV despre campania “Cumpara un buchet de la Floria si ajuti la plantarea unui copac” aflata in desfasurare.

 

Write A Comment