Casa ta este sanctuarul tău. Acasă este locul în care îți regăsești echilibrul, locul în care îți găsești alinarea și locul în care se strâng toți oamenii dragi ție. Pe scurt, acasă e locul în care te simți cel mai bine din toată lumea.

Fiecare piesă de mobilier, fiecare colțișor al casei poartă o poveste, o istorioară pe care ți-o amintești cu drag de fiecare dată.

Nu este nici un secret că florile aduc fericire, așa că noi îți propunem un mic experiment. Așează flori în fiecare cameră a casei tale. Spune-ne după o săptămână, într-un comentariu la acest articol, dacă atunci când pășești acasă simți o stare inexplicabilă de bine.

 

Pentru sufragerie

Sufrageria este locul în care, probabil, îți petreci cel mai mult timp. Fă din sufrageria ta o adevarată oază de relaxare. Pentru a te bucura de timpul liber petrecut în sufragerie, îți recomandăm să pui frezii. Delicate, fine și parfumate, freziile induc instant o stare de relaxare.

Sfatul Floria: alege culoarea freziilor într-o culoare contrastantă pereților

6cef3e40d8525d82da5562f2ffffb648

 

 

Pentru dormitor

Aici este locul în care “se întâmplă magia”. Păstrează flacara pasiunii aprinsă cu trandafiri roșii. Aceștia emană senzualitate, frumusețe și romantism.

Sfatul Floria: evită florile putenic parfumate, precum crinii.

flori-buchet-de-23-trandafiri-rosii-30383

Pentru bucătarie

Fie că îți petreci mult timp gătind, fie că preferi să iei masa în oraș, bucătăria este locul celor mai frumoase discuții, dimineața la cafea, sau seara după o zi de muncă. Așează un buchet de lalele multicolore pe pervazul geamului.

Sfatul Floria: adaugă dragoste atunci când gătești.

flori-buchet-lalele-multicolore-30319

 Pentru balcon

Transformă-ți balconul într-o adevărată junglă urbană. Așează cât mai multe ghivece cu flori și cât mai flori. Vei avea o priveliște minunată în fiecare dimineață.

Sfat: alege flori care rezistă temperaturilor scăzute, precum hortensiile.

flori-begonie-mica-rosie-30165

 

 

Write A Comment