Vin Sfintele Paști. Asta înseamnă că trebuie să ne pregătim – nu doar cu pască, ouă roșii, cozonac și drob de miel, ci, mai ales, să ne pregătim să primim lumina și bucuria. Bucuria Învierii, bucuria salvării, bucuria de a fi cu cei dragi, care ne sunt aproape, dar și cu cei aflați la zeci, sute sau chiar mii de kilometri distanță.

Sărbătoarea Sărbătorilor” este o explozie de bucurie care se perpetuează de peste 2000 de ani – cea mai autentică și cea mai mare bucurie a anului. Care, ca orice bucurie, trebuie împărtășită, pentru a fi deplină.

flori-cu-drag-de-sarbatori-31206                       Cu drag, de Sărbători

De ce am folosit atât de des cuvântul ”bucurie”? În două paragrafe, el apare de 7 ori. Regulile stilistice ne-ar putea face să încercăm să îl ascundem în sinonime (imperfecte) sau să-l înlocuim cu un pronume. Totuși, de Paști, regulile sunt mai puțin importante, importantă este dragostea. Iar noi ”iubim și facem ce vrem”, așa cum ne îndemna Fericitul Augustin. Totuși, suntem datori cu o explicație – despre prima zi de Paști, ziua Învierii, știm că femeile mironosițe, aflând de la înger despre Învierea Domnului, au aleargat „cu frică și cu bucurie mare” să ducă această veste ucenicilor. Mai știm și că, întâlnindu-se cu ele, primul cuvânt pe care li-l adresează Iisus este: „Bucurați-vă!” (Matei XXVIII, 9). De atunci, miliarde de oameni au alergat și aleargă, în noaptea Paștilor și în zilele ce urmează, vestind cea mai mare fericire – aceea că dragostea este mai puternică decât moartea, că dragostea învinge totul.

Și curierii noștri vor alerga să împartă bucuria. Așa că, dacă vreți să le faceți o (ce altceva decât) mare bucurie tuturor celor dragi ai voștri, comandați-le din timp un aranjament special de Paști, din colecția noastră luminoasă! Vom învinge distanțele dintre orașe, țări și continete, pentru ca dragostea voastră să ajungă, metamorfozată în buchete și aranjamente florale, pe mesele de Paști, în casele celor pe care îi iubiți.

flori-lumina-lina-31213

                                             Lumină de Paști

flori-flori-pline-de-dragoste-31216

Flori pline de dragoste

 

Intrați pe floria.ro și trimiteți bucuria mai departe printr-un buchet de flori!

Write A Comment