Da, am implinit 3 ani de Floria.ro! Din anul 2010 noi, echipa Floria, livram buchete de flori cu dragoste atat in tara, cat si in strainatate. Cu fiecare comanda, cu fiecare buchet livrat am invatat sa cream acea atmosfera de poveste intre destinatar si expeditorul florilor. Am invatat sa transmitem sentimentele de la oameni la oameni, prin creatiile noastre florale.

Am avut si un impuls la inceput de drum, atunci cand Floria a primit titlul de Floraria anului, la cea de-a 5-a editie a Galei Premiilor de E-Commerce. Din acel moment am crescut constant si am ajuns ca la cei 3 ani pe care ii implinim pe 18 iulie sa fim cea mai iubita florarie online din Romania. Grija cu care ne tratam fiecare client, seriozitatea si responsabilitatea au fost punctele noastre forte de-a lungul timpului, insa pasiunea pentru flori ne-a facut sa mergem mai departe, sa oferim mai mult.

Astfel, din respect pentru clientii nostri, pe langa transportul gratuit, livrarea in maxim 2 ore, varietatea colectiilor de buchete, Floria este singura florarie online care trimite prin e-mail poza buchetului comandat, imediat ce acesta a fost livrat destinatarului.

Recunostinta clientilor nostri ne-a bucurat enorm, inca de la inceput si ne-a facut sa crestem, sa constientizam importanta acestui bussiness – Floria nu ofera servicii, Floria transmite sentimente frumoase prin atentia operatorilor de comenzi, prin grija curierilor si prin creatiile designerilor nostri florali. Floria trimite emotii si sentimente frumoase!

Pentru cei 3 ani de Floria.ro, noi va multumim! Pentru fiecare feedback, pentru fiecare mesaj, pentru fiecare felicitare va suntem recunoscatori si va promitem aceeasi seriozitate in anii ce vor urma!

Write A Comment