Cand vine vorba de flori si de frumos, exista o solutie pentru orice: pentru gesturi memorabile, surprize sau pentru mici bucurii pe care ti le faci singur/a. 

Cei 13 ani de floria.ro ne-au invatat multe despre felul in care ne raportam la evenimente importante din viata noastra, despre cum vrem sa ne aratam afectiunea fata de cei dragi, despre importanta naturii in viata noastra si despre oameni care vor sa isi faca zilnic mici bucurii. Asa am descoperit o comunitate de femei care isi comandau saptamanal flori pentru acasa. Si ne-am gandit ca merita o categorie doar a lor. Drept urmare, le-am dedicat categoria “buchete de flori ambalate in cutie”.

Ce inseamna buchete de flori in cutie

Este numele unei noi categorii de buchete de flori de pe floria.ro. Am gandit acest tip de produs mai ales pentru persoanele care vor sa isi comande flori pentru acasa. Ce aduce diferit fata de celelalte produse Floria? Asa cum o spune si numele categoriei, produsele din aceasta selectie de buchete de flori se livreaza ambalate in cutie. Asadar, serviciul clasic de livrare, in care un curier Floria inmaneaza personal buchetul unei persoane dragi, in termen de doua ore de la procesarea platii, este inlocuit cu serviciile unei companii de curierat, care livreaza coletul la adresa, in termen de 24-48 de ore. 

La ce sa te astepti cand alegi buchete de flori ambalate in cutie? 

–> la preturi mai mici – pentru ca serviciul de curierat este externalizat si perioada de livrare este mai mare, costurile sunt pe masura

–> la un ambalaj suficient de rezistent – chiar daca sunt ambalate in cutie de carton, buchetele de flori ajung in stare perfecta la tine. Ambalajul este gandit in asa fel incat sa fixeze buchetul de flori, pentru a nu se deteriora in timpul transportului. Iar florile vin insotite de o rezerva de apa, astfel incat sa se mentina proaspete. 

–> la flori proaspete – chiar daca florile ajung la tine in 24-48 de ore, acestea vor fi mereu proaspete. Am avut grija sa facem o selectie cu cele mai rezistente flori. In plus, fiecare buchet pleaca de la noi cu rezerva de apa. 

–> la aceeasi calitate, intr-un interval de timp mai mare si o forma de prezentare diferita – ca si in cazul buchetelor de flori cu livrare in doua ore, pastram aceeasi calitate a florilor si acelasi design premium. 

In cat timp se livreaza buchetele de flori ambulate in cutie? 

Incercam sa livram toate comenzile primite in interval de 24 de ore, insa depinde de ziua si ora in care plasezi comanda si, desigur, de orarul firmei de curierat. Daca vei comanda florile miercuri la amiaza, de exemplu, cel mai probabil vor ajunge la tine joi de dimineata. 

Insa daca le vei comanda la sfarsitul saptamanii, e posibil sa ajunga la tine marti. Incercam sa evitam, pe cat posibil, sa tinem florile prea mult in depozitele curierului si, fiind vorba de zile libere, in care nu se fac livrari, preferam sa le trimitem luni, pentru ca tu sa le primesti cat mai proaspete marti dimineata. 

De ce sa alegi buchete de flori ambulate in cutie? 

–> pentru ca asa reusim sa ajungem si in cele mai indepartate localitati – externalizarea serviciului de curierat ne-a permis sa ajungem si in localitati indepartate, unde am si ajuns cu dificultate sau unde nu am fi putut ajunge pentru ca nu aveam un atelier in zona

–> pentru ca vrei sa te bucuri de flori acasa

–> pentru ca se mentin proaspete mai mult timp – chiar daca nu poti prelua pe loc buchetul de la curier, stii ca ele se vor mentine proaspete pentru ca au rezerva de apa. 

–> pentru ca au un pret mai avantajos – buchetele din categoria buchete ambalate in cutie au fost gandite sa fie cat mai economice. Sunt flori de sezon, rezistente, care se gasesc cu usurinta, la preturi competitive

Buchete de flori ambalate in cutie sau buchete de flori livrate in doua ore? 

Raspunsul nostru e mereu “ambele”.  Insa daca trebuie sa alegi, te-am sfatui sa comanzi buchete de flori si aranjamente cu livrare rapida, in doua ore, prin reteaua de curieri proprii, pentru atunci cand vrei sa faci o surpriza cuiva drag. Ajungem rapid, florile sunt inmanate personal, iar gestul este unul cu adevarat memorabil. In plus, ai si o felicitare gratuita din partea noastra, livram de luni pana duminica si poti adauga, pe langa flori, si un cadou. In aceasta sectiune, unde gasesti buchete de flori si aranjamente online, cu livrare in aceeasi zi, am impartit produsele in functie de ocazie sau gest. Astfel, vei gasi flori pentru aniversari, buchete de flori pentru onomastica, buchete de flori de sezon (flori de primavara, flori de vara, flori de toamna, flori de iarna), aranjamente florate, buchete de flori deosebite, flori de 8 martie, flori de martisor, buchete de flori pentru Ziua Indragostitilor si altele. 

Daca iti place sa iti faci mici bucurii si sa ai mereu flori proaspete si rezistente acasa, poti opta pentru buchete ambalate in cutie cu livrare la domiciliu. Iti promitem aceeasi calitate a florilor, aceeasi prospetime si acelasi design, livrate prin mijloace conventionale de curierat. 

Comandă Online Flori | Livrare Buchete Ambalate in Cutie la Domiciliu

Pe scurt, comanda buchete de flori ambalate in cutie daca vrei:
-buchete de flori cu livrare la preturi mici
-buchete de flori cu livrare prin curier rapid
-buchete de flori de sezon
-buchete de flori cu livrare in toata tara

Write A Comment