Daca nu crezi ca florile au o putere magica, incearca sa-ti amintesti cati dintre oamenii carora le-ai oferit de-a lungul vietii un buchet de flori ti-au raspuns incruntandu-se sau bombanind nemultumiti. Nici macar unul singur, pentru ca un cadou floral declanseaza imediat emotii pozitive si placute.

Asa ca, ce poate fi mai potrivit decat sa oferi celor dragi cadouri de Craciun sub forma unor buchete de flori in toate culorile curcubeului, mai ales daca anul acesta esti in pana de idei si ti se pare imposibil sa multumesti pe toata lumea? Ti-am pregatit cateva sfaturi care te vor ajuta sa alegi cele mai potrivite daruri florale pentru persoanele dragi din viata ta.

Cui putem oferi flori de Craciun?

Oricui te gandesti sa-i oferi un cadou de Craciun ii poti oferi, fara niciun fel de griji, un buchet de flori sau un aranjament floral. Da, chiar si barbatilor, pentru ca este un gest de afectiune care ii va face sa se simta pretuiti si, chiar daca nu vor parea la fel de induiosati ca doamnele din familie, cu siguranta vor aprecia niste plante bine alese.

  • Cum oferi flori domnilor

Ar fi totusi bine sa tii cont de cateva reguli de conduita inainte sa oferi flori tatalui, unchiului, bunicului sau unchiului tau:

  • Inlocuieste florile prea delicate, in nuante de roz, cu unele in culori puternice.
  • Alatura florilor o sticla de sampanie, un parfum, un portofel de piele sau niste butoni de camasa.  
  • Ofera, impreuna cu buchetul de flori, si o vaza.
  • Alege flori care nu au nevoie de o ingrijire prea atenta daca sunt in ghiveci (Violeta africana, Cactusul de Craciun) sau buchete cu flori taiate rezistente, precum Anthurium, Lisianthus sau Alstroemeria.
  • Intre barbati ar fi bine sa se evite, totusi, cadourile florale.
Pachet cadou cu prosecco si Aranjament cu suculenta
  • Flori de Craciun pentru mame

Stii ca-i poti oferi mamei tale orice fel de cadou fara s-o dezamagesti, iar cand vine vorba despre flori, cu siguranta se va bucura primind chiar si un simplu ghiveci cu orhidee. Dar ar fi pacat sa te rezumi la un astfel de cadou, mai ales cu ocazia unei sarbatori importante, asa cum este Craciunul. Noi iti recomandam sa investesti mai mult timp in alegerea cadoului floral perfect pentru mama ta, iar daca stii care sunt florile ei preferate si ai grija sa fie incluse in buchet sau in ghiveci, atunci bucuria ei va fi completa. Inca un sfat: opteaza pentru buchete de flori de Craciun care contin si boboci, pentru ca in felul acesta mama ta se va putea bucura de prospetimea cadoului oferit de tine mai mult timp.

Aranjament in cutie Dragoste
  • Cadouri florale pentru indragostiti

De Valentine’s Day parca este mai usor sa oferi flori persoanei iubite, insa Craciunul te poate pune in dificultate pentru ca ai vrea sa-i daruiesti ceva cu adevarat impresionant. Noi ne-am gandit ca un cadou perfect ar putea contine, pe langa un buchet de flori din care, bineinteles, nu vor lipsi trandafirii rosii, o sticla de sampanie de lux si un tort delicios. Daca ai nevoie doar de un buchet special, care sa insoteasca un cadou deja ales, nu uita sa optezi pentru unul tematic, cu trandafiri, gerbera, crengute de Ilex sau de brad si cateva conuri sau decoratiuni de Craciun.

  • Buchete de flori pentru prietenii pretentiosi

Fiecare dintre noi cunoaste cel putin o persoana greu de multumit, care pare sa nu duca lipsa de nimic si apreciaza politicos cadourile, fara sa fie insa prea entuziasmata. Pentru prietenii pretentiosi exista solutia buchetelor inedite de flori, niste aranjamente florale fermecatoare care uimesc nu doar prin efervescenta cromatica, ci si prin detalii originale care adauga povestii clasice o turnura surprinzatoare, precum feliile de lamaie, cupele de bumbac sau batoanele de scortisoara.

In plus, florile sunt un cadou ideal atunci cand vrei sa faci o bucurie celor dragi, dar nu poti sa raspunzi invitatiei din diverse motive. Avantajul acestora este ca pot fi comandate online, iar un curier le va duce la destinatie in cel mai scurt timp sau la o data programata, fara ca tu sa fii nevoit sa colinzi magazinele in cautarea unor cadouri care vor fi, dupa aceea, trimise prin curier.

De Craciun, arata familiei si prietenilor ca ii iubesti, oferindu-le buchete de flori care le vor incalzi inimile si vor adauga farmec atmosferei festive.

Write A Comment