Cred că e destul de evident că Floria este un magazin online care te ajută să faci surprize plăcute celor dragi, trimiţându-le flori. A început totul în iulie, anul trecut, iar în prezent, la nici un an de la lansare, a ajuns una dintre florăriile online de top din România.

Ei bine, acum vrea să dea o mână de ajutor tuturor celorlalte persoane interesate de antreprenoriat online şi lansează un concurs în urma căruia marele câştigător va primi un voucher de reducere 100% la Online Business Forum (OBF) 2011. Persoana câştigătoare va fi anunţată pe blogul floria.ro în data de 29 aprilie 2011.

Tot ce trebuie să faci pentru a avea şansa de a câştiga acest premiu este să laşi, mai jos, un comentariu (până pe 28 aprilie 2011) în care să răspunzi la întrebarea „La care dintre evenimentele OBF ai vrea cel mai mult să participi şi de ce?”

Însă toţi cei care citesc acest articol se pot considera nişte fericiţi câştigători, pentru că oricine doreşte să se înscrie la una dintre ediţiile OBF 2011 beneficiază de 20% reducere dacă menţionează codul Floria Partener.

OBF 2011OBF 2011 este un eveniment ce se adresează antreprenorilor cu experienţă, cât şi celor aflaţi abia la început de drum şi care doresc să afle mai multe despre acest subiect.

În acest an, Online Business Forum îşi propune să abordeze fenomenul antreprenoriatului din trei direcţii diferite:

1. Globalizarea sau internaţionalizarea afacerilor: o sesiune destinată antreprenorilor care ţintesc nu numai piaţa locală, ci au curajul de a se aventura în afaceri la nivel global. Poate cel mai interesant subiect care se va discuta aici va fi despre cum legislaţia curentă poate facilita accesul la pieţele europene companiilor care desfăşoară afaceri online.

2. Instrumentele online în afaceri: în această a doua sesiune, se va discuta despre avantajele pe care internetul le oferă companiilor mici şi mijlocii. Cum poţi găsi mai uşor investitori şi parteneri pentru afacerea ta, dar şi cum să foloseşti la maximum atuurile comerţului online sau cum să construieşti o campanie eficientă de marketing şi comunicare.

3. Social media pentru afaceri: ultima secţiune a OBF 2011 abordează subiectul reţelelor de socializare şi te învaţă cât de importantă este o planificare şi o strategie bine definite înainte de a te aventura în această zonă.

Aşadar, nu uita să răspunzi la întrebarea de mai sus până pe 28 aprilie 2011, pentru a te califica automat la tragerea la sorţi care va desemna câştigătorul voucher-ului de reducere 100% la ediţia de anul acesta a Online Business Forum.

Write A Comment