Floria.ro implineste 7 ani in data de 18 iulie. Ne-am lansat in 2010 in mediul online ca un serviciu de livrat flori. Din 2015 ne-am intins petalele si catre mediul offline, deschizand prima florarie, in Bucuresti.

Ne remarcam prin rapiditatea procesului de preluare a comenzii, de realizare a buchetelor si livrare. Acest proces nu dureaza mai mult de 2 ore. In plus, trimitem destinatarilor cate o poza cu buchetul pe care l-au comandat, chiar inainte ca acesta sa fie livrat. Prin aceasta, dorim sa asiguram clientii de calitatea serviciilor noastre.

Cu ocazia aniversarii celor 7 ani, Floria a pregatit pentru tine o surpriza. Cumpara in perioada 12-31 iulie de pe site-ul floria.ro si reteaua de magazine Floria si intra in cursa pentru un city break in capitala tarii florilor, Amsterdam. In cadrul acestui city break se asigura cazare 2 nopti pentru 2 persoane, mic de jun inclus, transport dus-intors pentru 2 persoane si pass pentru transportul in comun din Amsterdam, valabil pentru 24 de ore. Bucura-te vara aceasta, impreuna cu partenerul sau cel mai bun prieten, de minunatiile pe care capitala Olandei vi le poate oferi.

Sarbatorim implinirea celor 7 ani cu stil si parfum, asa ca iti propunem ca in perioada 12-31 iulie sa comanzi orice tip de aranjament, buchet sau planta de apartament doresti si sa intri automat in tragerea la sorti pentru un city break in Amsterdam.

Pentru sezonul estival iti propunem cateva buchete de flori pentru vara realizate special pentru acest sezon. Poti alege din varietatea de buchete pentru vara: O vara cu tine, Bucurie de vara, Dulce si racoritor si multe altele.

Indiferent de eveniment, la Floria poti gasi o gama larga de aranjamente florale: buchete de oferit in dar, aranjamente pentru nunta, buchete pentru mirese, aranjamente pentru botezuri, flori business, plante de apartament si chiar cadouri (sampanie, dulciuri si jucarii).

Infrumuseteaza ziua celor dragi cu aranjamentele de la Floria si profita luna aceasta de sansa de a castiga o vacanta de weekend in unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa – Amsterdam. Comanda chiar acum!

Write A Comment