Flori de 8 martie, pentru femei fericite!

Stim cu totii ca barbatii trebuie sa daruiasca flori de 8 martie tuturor femeilor pe care le apreciaza si nu ca un gest fortat de aceasta sarbatoare, ci ca multumire sau ca rasplata a gratiei pe care femeile o aduc in viata lor.

Ziua Internationala a Femeii nu are o istorie foarte lunga, ea fiind legata in mare masura de perioada comunista si mai apoi de rezoluția ONU cu privire la drepturile femeilor. Dar, pe langa partea politica a sarbatorii de 8 martie, o zi internationala a tuturor femeilor nu poate fi trecuta cu vederea.

In prezent, in multe regiuni ziua de 8 martie si-a pierdut semnificatia politica si a devenit o ocazie deosebita pentru ca barbatii sa daruiasca flori primavaratice celor mai apropiate femei din viata lor, colegelor de birou, prietenelor si chiar femeilor necunoscute, pe care le intalnesc pe strada, alaturi de cele mai frumoase ganduri

Fie ca e vorba de mama, sotie, prietena, iubita, amica, colega sau ruda, trebuie sa fiti pregatiti pentru a oferi un cadou special, de suflet, care sa le trezeasca sentimente frumoase.

Floria a pregatit o colectie speciala de flori de 8 martie care sa exprime eleganta, nobletea si sensibilitatea feminina. Am ales buchete gratioase de lalele, trandafiri rosii, albi sau roz, frezii, irisi si aranjamente speciale in forma de inima.


Din experienta acumultata in ceilalti ani, noi va recomandam si chiar va rugam cu caldura sa faceti comenzile de flori de 8 martie pana in ziua de 7 martie, pentru a fi siguri ca vom respecta intervalele cerute de dumneavoastra, pentru a avea timp sa achizitionam florile si pentru a evita orice alta problema.

Cu alte cuvinte, pregatiti-va din timp sa oferiti cele mai frumoase flori de 8 martie, iar noi vom fi pregatiti sa oferim cate un zambet fiecarei femei dragi voua! 

Nu uitati ca puteti sa adaugati la comanda dumneavoastra, pe langa buchetul de flori, bilete la concertul Vama – Epidemie de iubire, de pe 10 martie, care va avea loc la Cinema Patria, Bucuresti.

Write A Comment