Floria.ro, floraria online pentru gentlemanul din fiecare, propune pentru acest Halloween o colecție de 13 aranjamente de flori în vas, aranjamente în dovleac și buchete de flori ideale pentru decorarea casei, în asteptarea celei mai infiorătoare seri din an.

Designerii Floria.ro au creat, ca în fiecare an, o colecție specială de Halloween, care completează costumațiile, se încadrează în decorul cu monștri și vrăjitoare al casei sau al oricărei petreceri, sau pot fi o surpriză misterioasă pentru o persoană dragă.

Coșulețele cu dovleci, buchetele speciale de Halloween, aranjamentele florale în dovleci și florile năpădite de paianjeni decorativi aduc specificul acestei sărbători la petreceri și în case. Spiritul Halloween-ului este descris de calele negre, garoafele violet și fructele negre de viburnum, care dau aranjamentelor o notă întunecată, iar elementele decorative adaugă un plus de mister.

banner-1

Cele 13 aranjamente care dau fiori, din colecția Flori de Halloween de la Floria.ro, sunt create în cromatica sărbătorii, cu galben, portocaliu și negru. Acestea combină cale negre, trandafiri galbeni și portocalii, hypericum, orhidee mokara și crini portocalii. Farmecul „infiorător” al acestor aranjamente și buchete este dat și de accesorii precum păianjeni, pânze de păianjen și dovlecei.

Simbolul reprezentativ pentru Halloween sunt dovlecii sculptați, care prind viață o dată cu luminițele așezate în interiorul lor. Florile cu forma similară ciulinilor (allium), florile în culori închise (cale negre, garoafe mov, fructele de viburnum) și accesoriile “de groază”, precum liliecii sau păianjenii, nu lipsesc din aranjamentele din colecția de Halloween.

 

Aranjament de Halloween buchet-de-Halloween Crini-infricosatori

Write A Comment