Uneori este complicat să alegi cadoul potrivit pentru ea. De câte ori ai auzit expresia „cu un buchet de flori nu dai niciodată greș” ? Ei bine, orice ai vrea să transmiți prin surprizele și cadourile pe care le plănuiești, florile poartă un rol important. Așa ne-am gândit să lansăm o serie de cadouri speciale care să fie perfecte, indiferent de ocazie și nu numai.

Flori pentru fiecare cameră

Oriunde își petrece ziua acasă, cât de frumos ar fi să aibă flori de la tine în fiecare cameră? Nu trebuie să faci mai multe drumuri la florărie pentru multe buchete de flori sau să plasezi mai multe comenzi online. Este foarte simplu: o singură comandă și casa ei se umple cu cele mai frumoase flori.  Pachetul Flori pentru fiecare cameră, conține un buchet de flori pentru living, un aranjament floral pentru bucătărie și o orhidee albă elegantă pentru dormitor.

fiecare-camera

Terapia Florilor

Te-a sunat și ți-a spus că azi stă acasă, pentru că nu se simte bine? Atunci un buchet de flori colorat și un coș plin cu fructe cu siguranță o să-i însenineze ziua și o să o facă să se simtă mult mai bine. Florile sunt recunoscute pentru magia prin care te încarcă cu energie și bună dispoziție, iar fructele cu siguranță vor veni ca un plus de vitamine.

805b9107d328617e9bedc98cb7ad3849

Flori și șampanie

Aniversările sunt presărate cu dragoste. Dragostea este reprezentată de un buchet de 101 trandafiri roșii, iar aniversarea de o șampanie rafinată Moet. Ce poate fi mai potrivit pentru o seară în doi, decât acest pachet care îmbină perfect toate aceste elemente. Iar dacă încă nu te-ai pregătit pentru Valentine’s Day, trece acest cadou pe lista ta!

4d5943bd39559fa28bfe2c65ecb93e9e

Flori din 2 în 2 ore

Te-ai îndrăgostit și gândul îți stă toată ziua la ea? Ai vrea să o suni din oră în oră să-i spui că abia aștepți să o vezi? Ei bine, avem o idee și mai bună cu care sigur o vei impresiona. Îi poți trimite 4 buchete de flori, pe toată durata zilei, din 2 în 2 ore. La primul buchet de 11 trandafiri albi, poate se așteaptă, dar următoarele cu siguranță vor fi o surpriză de neuitat!

164d941fbd12459fcf26cb7217fdc95d

Birou plin cu flori

Un buchet de trandafiri poate fi mesagerul unui profund „Te iubesc”, a unui emoționant „Mi-e dor de tine” sau a unui jucăuș „Te ador”.  Iar dacă vrei să le transmiți pe toate trei, atunci fă-i o surpriză inedită chiar la birou. Este vorba despre 249 de trandafiri roșii și albi care îi vor umple tot biroul cu o frumusețe aparte! Iar dacă îți faci cumva griji că poate nu are suficiente vaze în care să îi pună, stai liniștit, ne ocupăm noi de tot.

8cc4b8b294d1814658ff906209db2cf6

Și pentru că am vrut să iasă totul perfect, Lem’s ne-a ajutat cu decorul de poveste al pachetelor speciale, iar Concept a trois a adus un plus de rafinament prin eleganța rochiei.

pizap.com14540561344601

Write A Comment