Avem nevoie de mai multa magie. Nu doar in preajma Craciunului, ci in fiecare zi. Si, uneori, avem nevoie sa pasim intr-un taram de basm. Sa credem in povesti. Sa ne bucuram. Sa ne simtim in siguranta. Sa avem parte numai de frumos. Si asta sa fie acasa ❤️

Toti trecem printr-o perioada grea. Daca putem, de ce sa nu incercam sa o facem frumoasa?

Fiecare Craciun merita povestea lui. Si tu o poti scrie alaturi de designerii nostri!

Ai visat la un Craciun tematic, inspirat de Lacul Lebedelor? Se poate! Sau poate un decor de vis, inspirat de animatia Frozen. Poate culoarea ta preferate e mov, si nu o regasesti niciodata in decoratiunile de Craciun. Sau poate visezi la un Craciun ca in casa bunicilor: cu miros de mar, portocala si scortisoara. Cu decoratiuni naturale. Vestea buna e ca poti avea orice!


Intra pe pagina noastra dedicata Decor de Craciun si spune-ne ce fel de Craciun iti doresti. Si noi il „realizam” pentru tine. Dupa ce completezi formularul, vei avea o discutie cu unul dintre designerii nostri. Impreuna veti pune la punct toate datele „tehnice”: dimensiunea casei, bugetul, tematica, cromatica preferata. Ulterior, noi revenim cu oferta de pret.

Pe scurt, vei avea parte de:

  • decor de Craciun 100% personalizat – adica decoratiunile pe care le vrei, in spatiile alese de tine, in culorile si tematica alese de tine
  • concept semnat de un designer, in acord cu preferintele tale
  • decoratiuni livrate si instalate la tine acasa; la final le pastrezi si, daca optezi pentru un brad artificial, le putem strange si pastra noi pentru tine, in regim hotelier, pana la anul urmator

Ce poti alege?

Brad de Craciun – natural sau artificial, in ghiveci sau taiat. Cu decoratiunile alese de tine, in culorile tale preferate. Bradul artificial poate fi strans de catre echipa noastra si depozitat, in regim hotelier, pentru un an.

Coronite de Craciun – pe suport de brad natural, pentru usa de la intrare sau pentru masa. Rotunde, sub forma de stea sau clopot.

Aranjamente de masa – pentru putina magie pe masa de Craciun. Pot si folosite si ca decoratiuni interioare

Ghirlanda pentru scara interioara, aranjamente pentru semineu, decor exterior (pentru curte, gradina, casa)

Decor corporate, pentru spatii de birouri

Tipuri de decoratiuni de Craciun

Daca alegi un Craciun de designer marca Floria, poti opta pentru orice tip de decoratiuni sau tematica. Iata doar cateva exemple:

  • naturale (conuri, felii de portocala, flori de bumbac, decoratiuni de lemn sau ceramica, flori uscate, scortisoara, anason)
  • tematice (soldati, spargatori de nuci, ingeri, spiridusi, pasari, etc)
  • clasice, in culorile alese de comun acord

Poti face o cerere de oferta pentru decor de Craciun tematic sau ne poti suna la *9595.

Write A Comment