Coroanele funerare au fost de-a lungul istoriei un simbol recunoscut al comemorarii si respectului fata de cei plecati in vesnicie. Aceste aranjamente florale elegante, cu simbolism profund sunt o expresie a respectului pentru persoanele decedate. 

De ce oferim coroane funerare

Exista mai multe motive pentru care a oferi coroane funerare sau a le depune la capela sau in cimitir a devenit un obicei. 

Exprimarea compasiunii si sustinerea familiei indurerate: Coroanele funerare sunt un mod tangibil de a arata compasiune si sustinere pentru familia si prietenii celui decedat. Ele ofera confort si incurajare in timpul unor momente atat de dificile.

Aducere de omagii si recunoastere: Coroanele funerare reprezinta o modalitate solemna de a aduce omagii persoanei decedate, recunoscandu-i importanta si contributia la comunitate.

Simbol al respectului: O coroana funerara arata respectul fata de traditii si obiceiurile de comemorare si serveste ca un omagiu adus vietii persoanei decedate.

Simbolistica coroanelor funerare

Simbolismul florilor: Fiecare floare dintr-o coroana funerara are propriul sau simbolism. De exemplu, crinul este asociat cu regalitatea si puritatea, trandafirul cu iubirea si amintirea.

Cercul eternitatii: Forma circulara a coroanelor funerare reprezinta un simbol al eternitatii si a ciclului vietii. Aceasta sugereaza ca viata merge mai departe intr-o forma sau alta, chiar si dupa moarte.

Simbol al onoarei si a succesului: Coroanele funerare pot fi vazute si ca un simbol al onoarei si a succesului atins de persoana decedata in viata.

Eticheta pe care trebuie sa o respecti atunci cand oferi o coroana funerara

Alege cu grija florile: Atunci cand selectezi florile pentru o coroana funerara, alege-le pe cele care au semnificatii adecvate si care se potrivesc cu personalitatea si viata persoanei decedate.

Include un mesaj personal: Poti sa atasezi o panglica cu un mesaj personal sau cu ganduri sincere pentru familia indurerata. Toate coroanele funerare comandate online la Floria includ lenta (panglica) cu mesajul tau de condoleante.

Respecta cultura si traditiile: Daca nu esti sigur de eticheta specifica, intreaba un prieten sau un membru al familiei despre traditiile si preferintele lor.

Asigura-te ca ajunge la destinatie la timp: Intrucat coroanele funerare sunt adesea folosite pentru ceremonii de inmormantare, asigura-te ca aranjamentul ajunge la destinatie inainte de eveniment. Pentru a te asigura ca aranjamentul funerar ajunge la timp, poti opta pentru comanda online.

Comanda online coronae funerare sau jerbe, cu livrare in toata tara. Timpul de executie si de livrare este de 4, calculate de la momentul plasarii comenzii si procesarea platii. 

Avantajele de a comanda o coroana funerara online

-livrare rapida, prin retea de curieri proprii: nu mai trebuie sa cauti un loc anume, unde sa dai comanda, apoi sa mergi a doua zi sa ridici coroana si sa o cari; poti comanda coroane funerare online, cu livrare rapida, in doar 4 ore, chiar in aceeasi zi;

-livram oriunde in tara: daca nu poti sa fii alaturi de cei dragi in momente dificile, indifferent unde s-ar afla acestia, poti comanda o coroana funerara online; o livram noi pentru tine, la adresa furnizata sau o depunem la capela; 

-mesaj personalizat: fiecare coroana funerara vine insotita de lenta (panglica) cu mesajul tau de condoleante;

-peste 50 de modele din care sa alegi, cu preturi incepand de la 159 lei; in peste 100 de orase din tara, transportul este GRATUIT

-varietate: poti alege modele de coronae tranditionale, din brad natural si flori, coronae olandeze, pe cerc de burete hidratat, aranjamente funerare pe gaspou sau jerbe funerare

Write A Comment